Bο: «Πριν πάω στο Survivor είχα πρόβλημα επιβίωσης»
Showbiz

Bο: «Πριν πάω στο Survivor είχα πρόβλημα επιβίωσης»

Για τον λόγο που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μπο αποκαλύπτοντας πως αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες.

Ισχύει ότι δεν ήσουν καλά οικονομικά πριν μπεις στο Survivor;
«Ήμουν πολύ δύσκολα, και οικονομικά και επαγγελματικά, σε μια φάση που έπρεπε να δω τι θα κάνω στη ζωή μου. Με το που ήρθε η πρόταση για το Survivor, ήξερα ότι θα πάρω σίγουρα λεφτά και διαφήμιση, άρα θα ήταν καλό για τη δουλειά μου. Αν δεν είχα οικονομικό πρόβλημα, θα το σκεφτόμουν πολύ περισσότερο να πάω, άλλο που θα το μετάνιωνα μετά»

Γιατί δεν ήσουν καλά με τη δουλειά; Η εικόνα που είχαμε για σένα δεν ήταν τέτοια.
«Ήταν πολύ άσχημα, είχα μεγάλο πρόβλημα, είχα πέσει στο πάτωμα, δεν είχα εμφανίσεις, ήταν πολύ λίγες δηλαδή, και για αυτό έψαχνα και κάτι άλλο εκτός του τραγουδιού. Για παράδειγμα, σκεφτόμουν να δουλέψω στη Γερμανία, όπου είναι η μάνα μου και η αδελφή μου. Ίσως σε κάποιο ελληνικό μαγαζί. Με λίγα λόγια, πριν πάω στο Survivor είχα πρόβλημα επιβίωσης. Και τότε ήρθε το παιχνίδι, σαν δωράκι από τον Θεό. Ήταν σαν να μου είπε «αδελφέ, πάρε την ευκαιρία σου, εκμεταλλεύσου την και βλέπουμε μετά», λέει ο ίδιος στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved