Σοφία Βογιατζάκη: Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε μέσα σε ενάμιση μήνα και… συνεχίζει
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: Δε φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε μέσα σε ενάμιση μήνα και… συνεχίζει

Είναι ευτυχισμένη γιατί κατάφερε μέσα σε ενάμιση μήνα να χάσει αρκετά κιλά!

Η Σοφία Βογιατζάκη ενάμιση μήνα πριν είχε ξεκινήσει δίαιτα. Και ποιος είπε ότι δίαιτα και διακοπές δεν πάνε μαζί; Η ηθοποιός το απέδειξε μιας και επισκέφθηκε σήμερα τον διαιτολόγο της, ζυγίστηκε και κατάφερε να χάσει δέκα κιλά!
Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, να χάσει τα παραπανίσια της κιλά και επισκέφθηκε τον κύριο Γιώργο Μουλίνο, έναν εξαιρετικό διατροφολόγο. Ο πρώτος της στόχος επετεύχθη και συνεχίζει ακάθεκτη!


Να αναφέρουμε ότι η Σοφία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα και πρόσφατα πόσταρε και φωτογραφία της δίχως ρετούς και φίλτρα φορώντας το μαγιό της στην παραλία και έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν είχα ποτέ η ίδια θέμα με την εμφάνιση. Και στα λίγα κιλά είμαι καλά, και στα πολλά κιλά είμαι καλά. Γενικώς οι άνθρωποι μου έχουν δώσει πολύ αγάπη, και οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου και οι συνεργάτες μου και τα γκομενικά μου κατά καιρούς. Είναι και πόσο επιτρέπεις στον άλλον να σε δει διαφορετικά. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν αφήνεις στον άλλον περιθώριο να σε δει κάπως αλλιώς».
Mπράβο στη Σοφία για την προσπάθειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved