Χρανιώτης: «Τη Γεωργία δεν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα»
Showbiz

Χρανιώτης: «Τη Γεωργία δεν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπορεί να βρίσκεται στη δημοσιότητα λόγω της δουλειάς του, αλλά η σύζυγό του που είναι χαμηλών τόνων δεν την αρέσει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο ηθοποιός μάλιστα, εξήγησε γιατί δεν ήθελαν οι φωτογράφοι ν' απαθανατίσουν στιγμές από το πάρτι και τον γάμο τους.

Η Γεωργία πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιότητα;

«Τη Γεωργία σίγουρα δεν την ενδιαφέρει η δημοσιότητα που, προκύπτει μέσα από κάτι τέτοιο και δεν θέλει να το εκμεταλλευτεί περισσότερο. Απλώς χάρηκε που πέτυχε το party. Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Σε αυτούς που ζουν για να μαζεύουν followers και στους άλλους που ζουν και απλώς έχουν instagram. Στην εποχή που ζούμε τα πάντα είναι προς πώληση. Εμένα δεν μου αρέσει από την άλλη να πουλάω τα πάντα και ευτυχώς ούτε και στη γυναίκα μου. Στον γάμο μας, για παράδειγμα, είπαμε στους δημοσιογράφους: «Ευχαρίστως, βγάλτε φωτογραφίες, αλλά όχι από το μυστήριο και το party». Όλοι το σεβάστηκαν και τους ευχαριστώ γι' αυτό.

Αλήθεια, πώς γνώρισες τη Γεωργία;

«Είχε έρθει να με δει όταν έπαιζα τον Faust με τον Αλέκο Συσσοβίτη στον Βουβό Σερβιτόρο, του Χάρολντ Πίντερ. Όταν κατέβηκα κάτω τα είπαμε λίγο και όλα μετά πήραν τον δρόμο τους» εξήγησε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved