Τάσος Χαλκιάς: «Είναι σαρωτική και «δαιµόνια» υποκριτικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου»
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: «Είναι σαρωτική και «δαιµόνια» υποκριτικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου»

Το διάστηµα αυτό, ο Τάσος Χαλκιάς, παίζει τον Παναγιωτάκη πλάι στη Μαντάμ Σουσού-Δήμητρα Παπαδοπούλου µε… αντεραστή του τον Κώστα Σπυρόπουλο και το απολαµβάνει ιδιαίτερα. 

Χορτασµένος ηθοποιός, µιλά για το πάθος του για τη σκηνή αλλά και για την πρωταγωνίστρια στη σκηνή, τη Δήμητρα που δείχνει να εκτιμά πάρα πολύ!

Υποδύεσαι τον Παναγιωτάκη, µε Σουσού τη ∆ήµητρα Παπαδοπούλου. Πώς νιώθεις;
Η ∆ήµητρα είναι µια πολύ αγαπηµένη συνάδελφος και φίλη, που χαίροµαι που τη «συναντώ» ξανά µετά από χρόνια. Είχαµε δουλέψει πρώτη φορά µαζί όταν έπαιξα στο θεατρικό έργο της «Καµένα βούρλα», που είχε ανέβει στο θέατρο «Ηβη» µε πολύ µεγάλη επιτυχία όπως είναι όλα όσα κάνει η ∆ήµητρα, µιας και είναι ένα χαρισµατικό πλάσµα. Είναι η πρώτη φορά που παίζουµε µαζί και δεν τη χορταίνω. Είναι σαρωτική και «δαιµόνια» υποκριτικά και απολαµβάνω την «περιπέτεια» να την ακολουθώ στο ξέφρενο «παιχνίδι» που παίζει επί σκηνής. Με εκπλήσσει και µε κεντρίζει σε κάθε παράσταση και θεωρώ ότι ως Σουσού πετυχαίνει µια από τις µεγαλύτερες «νίκες» της, ενώ πρέπει να τονίσω πως έχει κάνει και µια ζηλευτή διασκευή του έργου του ∆ηµήτρη Ψαθά. Είναι πολύ ταλαντούχα!

Αντεραστής σου στο έργο του Ψαθά είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος, που σε αγαπά πολύ. Μου έλεγε πόσο χαίρεται το «πάντρεµά» σας.

Αχ, αυτό το «λαµόγιο» ο Καντακουζηνός που µου «έφαγε» τη γυναίκαέστω και για λίγο. Είναι εξαιρετικός ο Κώστας και είναι όµορφο να υπάρχεις σε δουλειές µε ανθρώπους που εκτιµάς και που αγαπούν πολύ το θέατρο. Ο Κώστας είναι και πολύ καλός ηθοποιός και ένα ξεχωριστό πλάσµα. Κλείνω σαράντα οκτώ χρόνια στο σανίδι και θέλω να παίζω µε ηθοποιούς που σέβονται το θέατρο, όπως κι εγώ. Οταν, λοιπόν, είµαι σε µια δουλειά όπως η «Σουσού», όπου όλοι δίνονται ολόψυχα σε αυτό που κάνουν, από τη ∆ήµητρα και τον Κώστα µέχρι τους νέους ηθοποιούς που είναι µαζί µας, δεν µπορώ παρά να νιώθω ευτυχής γι’ αυτό και να πηγαίνω µε χαρά σε κάθε παράσταση. Είµαι ευτυχής!

Η «Σουσού» σε κυνηγάει εδώ και χρόνια, αφού έπαιζες στην τηλεοπτική βερσιόν της.

Πράγματι, αλλά είναι ωραίο... κυνηγητό. Στη σειρά που σκηνοθέτησε εξαιρετικά ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος κρατούσε θαυμάσια τον ρόλο του Παναγιωτάκη με την άξια Αννα Παναγιωτοπούλου στον ομώνυμο ρόλο, έκανα τα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα παίζοντας τον ρόλο του κομμωτή Ζωρζ. Ηταν σπουδαία εμπειρία και είχε τεράστια τηλεθέαση το σίριαλ, που έγραψε τη δική του ιστορία. Τα χρόνια πέρασαν και παίζω τώρα τον Παναγιωτάκη, έχοντας στον νου μου την έξοχη ερμηνεία του Παπαγεωργίου στον ρόλο. Η «Σουσού» αγαπιέται πάντα πολύ. Από το ξεκίνημά της, ως ευθυμογράφημα, στο περιοδικό «Θησαυρός», στη μεταφορά της στη σκηνή και στην τηλεόραση, μέχρι και τώρα στην υπέροχη,τρυφερή και έξυπνη διασκευή της από την Παπαδοπούλου. Η ονειροπαρμένη Σουσού που φεύγει από τον λασπωμένο Μπύθουλα για να ζήσει το όνειρό της στο Κολωνάκι και να γυρίσει τελικά σε αυτόν προσφέρει πάντα γέλιο, αλλά και συγκίνηση. Ειδικά στην εκδοχή της Δήμητρας και του φινάλε-έκπληξη, φέρνει δάκρυα στα μάτια. Χαίρομαι πολύ που υπάρχω σε μια τόσο σπουδαία δουλειά!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved