Τάσος Χαλκιάς: «Έχουμε κατακλυστεί από θηλυκές και αρσενικές... Σουσούδες»
Showbiz

Τάσος Χαλκιάς: «Έχουμε κατακλυστεί από θηλυκές και αρσενικές... Σουσούδες»

Ο Τάσος Χαλκιάς έχει στο ενεργητικό του σχεδόν μισό αιώνα πορείας στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ίδιος αποκαλύπτει αν σε όλη αυτή την πορεία καβάλησε ποτέ το καλάμι ενώ παραδέχεται πως η τηλεόραση -και όχι μόνο- έχει γεμίσει από... Σουσούδες! 

Τι κέρδισες και τι έχασες σε αυτά τα χρόνια που καταξιώθηκες στον χώρο, από την Επίδαυρο και το Εθνικό μέχρι το εμπορικό θέατρο και την τηλεόραση;

Δεν έχασα τίποτα απολύτως. Και κυρίως δεν έχασα τον εαυτό μου, δεν πρόδωσα τις αξίες και τα ιδανικά μου, δεν αφέθηκα σε... εκπτώσεις, δεν αλλοίωσα τον χαρακτήρα μου, δεν μπήκα σε αυλές για να επιβιώσω, όπως έκαναν άλλοι. Κατάφερα μέσα από σκληρή δουλειά και καταθέσεις ψυχής να φτάσω εδώ που έφτασα, χωρίς να μου χαριστεί τίποτα κι αυτό είναι σημαντικό! Δεν έχασα, λοιπόν! Μόνο κέρδισα μέσα από το μακρύ ταξίδι μου στον χώρο του θεάτρου, μέσα από την τριβή με μεγάλους συγγραφείς και με γερούς ρόλους. «Πλούτισα» μέσα από αυτά και θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερός στο ταξίδι μου αυτό, που συνεχίζεται και ελπίζω να κρατήσει για αρκετά χρόνια.

Πολλοί που δεν έχουν καταφέρει όσα εσύ, στον περίπου μισό αιώνα που κάνεις θέατρο, έχασαν το μέτρο και... καβάλησαν καλάμι!

Θα με ρωτήσεις αν... καβάλησα κι εγώ; Από τα χρόνια που συμπορευόμαστε θα δώσεις μόνος σου την απάντηση, Βασίλη μου.

Το ξέρω πως δεν συνέβη, αλλά ποτέ, με τις τόσες επιτυχίες και στην τηλεόραση, με εξώφυλλα κ.λπ., δεν έχασες το μέτρο, Τάσο;

Ποτέ! Ούτε μια στιγμή. Πάταγα πάντα γερά στα πόδια μου και ούτε έχασα το μέτρο, ούτε... καβάλησα το καλάμι. Ισως έπαιξε τον ρόλο του το γεγονός ότι είχα πίσω μου δεκαεπτά χρόνια στο Εθνικό Θέατρο, ότι από χαρακτήρα είμαι προσγειωμένος και ότι δεν παρασύρομαι από... Σειρήνες!

Υπάρχουν... Σουσούδες στην τηλεόραση;

Πού δεν υπάρχουν; Εχουμε κατακλυστεί από θηλυκές και αρσενικές... Σουσούδες. Και στην τηλεόραση και στην πολιτική. Δες πόσοι... ξιπασμένοι είναι στη Βουλή που φτιάχνουν το παραμύθι που τους βολεύει, εις βάρος της πατρίδας τους και των συμπολιτών τους, και μας πάνε στα βράχια. Που κάνουν τους πατριώτες και ξεπουλάνε την Ελλάδα μας, που είναι στην... κοσμάρα τους και «παίζουν» ρόλους με... παταγώδη αποτυχία. Γεμίσαμε τέτοιες!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved