Σοφία Βογιατζάκη: «Βαριέμαι να κάθομαι»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Βαριέμαι να κάθομαι»

Η Σοφία Βογιατζάκη δουλεύει πολύ και ξεκουράζεται ελάχιστα. 

Για εκείνη είναι τρόπος ζωής και δεν παραπονιέται, αφού είναι κάτι που της αρέσει και με αυτό τον τρόπο γεμίζει τις μπαταρίες της.

Η δουλειά σου σε κάνει να γεμίζεις μπαταρίες;

«Είναι αλήθεια, δεν μπορώ διαφορετικά, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν δουλεύω. Βαριέμαι να κάθομαι. Φέτος, ήθελα 4 ημέρες, από τις 365, ν΄αδειάσει το κεφάλι μου»

Με ποιον τρόπο αδειάζει το κεφάλι σου;

«Με το να μη μιλάω με άνθρωπο, να μην επικοινωνώ, να μη μιλάω στα τηλέφωνα, να μην ακούω και να μην βλέπω άνθρωπο, πέρα από τους ελάχιστους που θέλω εγώ, το πολύ 2 άτομα, κλείνω εκεί. Θέλω να βλέπω θάλασσα, ήλιο, ουρανό, να κολυμπάω, να διαβάζω ένα βιβλίο, να χαλαρώνω... έτσι αδειάζει το κεφάλι μου»

Ποιοι είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι;

«Η Μαιρούλα Καρατζαφέρη... η κολλητή μου φίλη είναι, με αυτήν πήγα διακοπές στην Ερμιόνη. Μόνο αυτή ήθελα να βλέπω και να ακούω, γιατί με χαλαρώνει, είναι μία και σπάνια. Είναι εξομολόγος, μάνα, φίλη, είναι ο ψυχολόγος μου. Ό,τι θέμα κι αν έχω, έχει μια λύση για όλα, με απίστευτη ψυχραιμία και τεράστια αγκαλιά για όλο τον κόσμο. Κλαίω όταν σκέφτομαι τη Μαίρη, συγκινούμαι. Είναι ένας άγγελος στη Γη, όποιος την ξέρει θα σου πει τα ίδια» δήλωσε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved