Μάρκος Σεφερλής: «Με το χιούμορ κερδίζεις τους ανθρώπους»
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: «Με το χιούμορ κερδίζεις τους ανθρώπους»

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει χιούμορ τόσο πάνω στο σανίδι όσο και κάτω από αυτό. 

Ο ηθοποιός σατιρίζει κάποιους χωρίς να έχει εμμονή μαζί τους.

Άλλωστε, σατιρίζει ακόμα και τον εαυτό του.

Το χιούμορ καλύπτει κάποιες καταστάσεις;

«Προσωπικά μου καλύπτει πολλές καταστάσεις και κυρίως δυσκολίες. Με το χιούμορ κερδίζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Κάποιοι άνθρωποι γίνονται αντικείμενο σάτιρας και το γνωρίζουν αυτό, γιατί όταν βγαίνουν κι εκτίθενται, είτε με τα λεγόμενα του5 είτε με ό,τι άλλο στην τηλεόραση, από όλους τους χώρους, το ξέρουν ότι θα γίνουν αντικείμενο σάτιρας οπότε πρέπει να είναι έτοιμοι να τη δεχτούν. Όταν βλέπουν ότι είναι καλοπροαίρετη και δεν έχει εμμονές, ούτε απωθημένα μαζί τους, το διασκεδάζουν και γελάνε πολύ»

Σ' έχει σατιρίσει κάποιος για να δεις πώς είναι;

«Εμένα όχι, τους προλαβαίνω εγώ και τους σατιρίζω. Σατιρίζομαι μόνος μου, αυτοσαρκάζομαι κι αυτό είναι ένα «όπλο» όταν κάνεις σάτιρα σε κάποια πρόσωπα, πρέπει να το κάνεις και στον εαυτό σου»

Αυτό σου δίνει άλλοθι;

«Ναι, αλλά δεν γίνεται γι’ αυτό. Έτσι, είμαι ως άνθρωπος, δεν το κάνω για να έχω άλλοθι, μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ πρέπει να αυτοσαρκάζονται. Να κοιτάζονται στον καθρέφτη, να γελάνε πρώτα με τον εαυτό του5 και μετά να γελάνε με τους άλλους»

Εσύ αυτό κάνεις;

«Στην αρχή με φτύνω, λέω «Φτου σου, αγόρι μου, τι ωραίος που είσαι...». Ξέρω ποιος είμαι. Ανθρώπους μικρούς και μεγάλους, που με μιμούνται και κάνουν όλα αυτά που κάνω, συναντώ καθημερινά. Λένε τα σλόγκαν μου, κάνουν τις κινήσεις μου, τα οποία τα έχουν μάθει απ' έξω. Γελάω, μου αρέσει, είναι ωραίο» είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved