Μαρία Ματσούκα: «Η αδερφή μου είναι η ομορφότερη Ελληνίδα»
Showbiz

Μαρία Ματσούκα: «Η αδερφή μου είναι η ομορφότερη Ελληνίδα»

Η Μαρία Ματσούκα αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Η εντυπωσιακή ξανθιά αναφέρθηκε επίσης στο λόγο που θέλησε να παρουσιάσει στο κοινό τα μαγιό που σχεδιάζει μέσω της αδερφής της, Δήμητρας.

Είχες πει ότι θέλεις πολύ να δημιουργήσεις μια μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, αφοσιώθηκες για καιρό στη δουλειά σου. Είσαι έτοιμη τώρα;

«Το να κάνεις οικογένεια, θέλει υπευθυνότητα, συνέπεια, πειθαρχία, ωριμότητα. Οταν αποκτήσω όλα αυτά, θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα, ωστόσο είμαι σε καλό δρόμο».

Έχεις δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση;

«Μου έχουν γίνει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, για την ώρα όμως δεν υπήρξε κάτι που μου άρεσε πολύ. Αν προκύψει κάτι που να μου ταιριάξει, θα το δοκιμάσω γιατί μου αρέσει η επικοινωνία και η αμεσότητα».

Πώς πήρες την απόφαση σε μια τόσο δύσκολη εποχή να ασχοληθείς με το σχέδιο και το επιχειρείν;

«Το σκέφτηκα πολύ πριν ξεκινήσω. Δεν σου κρύβω ότι η κατάσταση με φόβισε, ωστόσο δεν μπορούμε οι νέοι άνθρωποι που έχουμε όνειρα και στόχους να μένουμε άπραγοι. Είναι καλό να ρισκάρουμε και να προσπαθούμε. Η αδράνεια δεν μπορεί να φέρει αλλαγές και αποτελέσματα».

Γιατί επέλεξες την αδελφή σου για να συστήσεις τις δημιουργίες σου στο κοινό;

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ άλλον άνθρωπο για να διαφημίσει τα μαγιό μου. Πραγματικά, απογείωσε τη συλλογή».

Την επέλεξες και τη δεύτερη σεζόν...

«Η αδελφή μου, ως κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής μου καμπάνιας, με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι η ομορφότερη Ελληνίδα, άρα είμαι πολύ ευγνώμων με την τύχη μου. Τι άλλο να ζητήσω;».

Αν ήταν εδώ κάποιος δικός σου άνθρωπος και τον ρωτούσα ποια είναι τα ελαττώματα και ποια τα προτερήματα σου, τι πιστεύεις ότι θα μου απαντούσε;

«Κάποιες φορές είμαι αρκετά αυθόρμητη, αυστηρή, αναβλητική. Διαρκώς θέλω να εξελίσσομαι, δεν το βάζω κάτω, είμαι αισιόδοξη και γενναιόδωρη, αγαπάω πολύ τους ανθρώπους γύρω μου και πάντα είμαι παρούσα για όποιον με χρειάζεται», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved