Αντώνης Ξένος: «Έκανα 15 μήνες έγκλειστος στο θέατρο»
Showbiz

Αντώνης Ξένος: «Έκανα 15 μήνες έγκλειστος στο θέατρο»

Ο Αντώνης Ξένος μίλησε για το θέατρο «Από κοινού» που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Ελένη Γερασιμίδου.

Έχετε δημιουργήσει το θέατρο «Από Κοινού». Είναι αγώνας, κόπος προσπάθεια καθημερινή.

Δεν έχει το χαρακτήρα της επιχείρησης όλο αυτό;

Ο τίτλος «Από Κοινού» εν μέρει προδίδει ότι αυτό θα γίνει με όλους μαζί και με το κοινό. Το κοινό που έρχεται εδώ, με τον τρόπο του συμβάλλει στην παράσταση, προωθεί όλο αυτό το ιδεώδες που αρχικά έχουμε συλλάβει εμείς με τη σύζυγό μου Ελένη (Γερασιμίδου) και την κόρη μου Αγγελική (Ξένου). Έκανα 15 μήνες έγκλειστος στο θέατρο με προσωπική εργασία, μόνος, χωρίς σπόνσορα.

Θα μπορούσατε να πάτε να παίξετε σε κάποιον άλλο χώρο και να επικοινωνούσατε ιη δουλειά σας, γιατί δεν το κάνατε; Αρκεί;

Το κάναμε γιατί το οφείλουμε σ' έναν κόσμο που ονειρεύεται και οραματίζεται κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. Άλλωστε, να έχουμε και την Αγγελική-που έρχεται, πρέπει να δώσει νέα ώθηση η νέα γενιά. Αφού επέλεξε να ακολουθήσει το επάγγελμα μας και δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό, ναι, το ήθελα. Απέδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό, είναι γεννημένη γι' αυτό, εμείς υποκλινόμαστε, θα δώσουμε τα πάντα.

Πώς είναι να συνεργάζεστε με τη σύζυγο και την κόρη σας;

Είμαστε συνεργάτες, συνάδελφοι, οι υπόλοιπες ιδιότητες του συζύγου, του πατέρα, φτάνουν μέχρι την πόρτα του θεάτρου, αλλάζουν την ώρα της δουλειάς. Έχουμε ασκηθεί σε αυτό το ζήτημα, ξεχνιούνται οι ιδιότητες ζωής, αναγκαστικά, μας οδηγεί η ίδια η δουλειά, δεν μας το επιτρέπει να έχουμε ευαισθησίες του τύπου «έχω την κόρη και τη γυναίκα μου».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved