Το πέρασμα του Δασκουλίδη από την Αφρική και η αποτυχία του
Showbiz

Το πέρασμα του Δασκουλίδη από την Αφρική και η αποτυχία του

Ο Γιώργος Δασκουλίδης αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αφρική και στην επιχειρηματική προσπάθεια που δεν ευδοκίμησε.

Στην Αφρική τραγούδησες για τους ομογενείς...

Όντως βρέθηκα στην Αφρική για αρκετό διάστημα, όχι για να τραγουδήσω αλλά για μια επιχειρηματική προσπάθεια που δεν ευδοκίμησε. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να τραγουδήσω για τους. ομογενείς και στη Ζάμπια και «τη Νότια Αφρική... Σπουδαία εμπειρία! Έκανα φίλους εκεί, γνώρισα μία άλλη νοοτροπία, διαφορετική κουλτούρα. Είδα πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή εκεί και αναγκαστικά κάνει και τους ανθρώπους πιο σκληρούς. Η αγάπη βέβαια για το ελληνικό τραγούδι στους ομογενείς είναι μεγάλη. Αυτό το ένιωσα σε όποια χώρα στο εξωτερικό έχω πάει. Εκεί πραγματικά καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη δύναμη έχει και πόσο μπορεί να επηρεάσει η μουσική τους ανθρώπους.

Μια ζωή γεμάτη τραγούδι. Κάτι άλλο που να αγαπάς ιδιαίτερα;

Πώς περνάει ο καιρός στο τραγούδι... Έχω ξεπεράσει τα 20 χρόνια. Έζησα σπουδαίες στιγμές με το τραγούδι και χαρές και λύπες, γύρισα τον κόσμο, γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους. Και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί το τραγούδι είναι η ζωή μου.

Αλλά όλα αυτά δεν θα είχαν καμία ουσία αν δεν είχα την οικογένεια μου να τα μοιραστώ και τους ανθρώπους που αγαπώ. Και επειδή τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ στη χώρα μας και οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα το επάγγελμα μας, προς το χειρότερο βέβαια, η δυνατότητα να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν είναι σημαντική.

Πηγή: Το καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved