Σοκ: Ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη συνάδελφό του
Showbiz

Σοκ: Ηθοποιός κατηγορείται ότι βίασε 22χρονη συνάδελφό του

Έρευνες εις βάρος του για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Μήνυση σε βάρος γνωστού ηθοποιού κατατέθηκε τη Δευτέρα στην εισαγγελία της Εξ-αν-Προβάνς (νότια Γαλλία). Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.
Συγκεκριμένα ο πασίγνωστος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για τον βιασμό μιας 22χρονης ηθοποιού και χορεύτριας. Η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του μετά τη μήνυση, που κατατέθηκε.

Ο δικηγόρος του 69χρονου ηθοποιού, Ερβέ Τεμίμ μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο και αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί».

Η ηθοποιός τον κατηγορεί ότι τη βίασε στις 13 Αυγούστου στο σπίτι του στο Παρίσι. Η ίδια ανέφερε στις αρχές πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές από τον ηθοποιό «στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο».

Αυτό φέρεται να συνέβη στις 7 και στις 13 Αυγούστου στην κατοικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, σύμφωνα με την εφημερίδα, Le Parisien.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved