Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Έτσι γνωρίστηκε το ζευγάρι στη Μύκονο
Showbiz

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Έτσι γνωρίστηκε το ζευγάρι στη Μύκονο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος σε ένα σχεδόν μήνα παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο!

Το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, όπως και το παλιό πειρατικό σκάφος Yacht Prince De Neufchatel, μια 25μετρη σκούνα που υπόσχεται αξέχαστα εν πλω ταξίδια στα πέριξ της Μυκόνου. Η νύφη σύμφωνα με πληροφορίες μας θα φορά νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Η Μύκονος δεν είναι μόνο ο τόπος που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος, αλλά και το μέρος που πρωτογνωρίστηκε το ζευγάρι. «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έλεγε η Αθηνά στο People και τη Σόνια Καζόνι στα τέλη Ιανουαρίου του 2016.
Και είχε αναφέρει στο ίδιο περιοδικό, που είναι ένθετο στο Έθνος της Κυριακής: «Σαν ιδέα ο γάμος και τα παρελκόμενά του δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο τραυματικό βίωμα, οι γονείς μου είναι μαζί και αγαπημένοι όσα χρόνια τους θυμάμαι. Απλά με τρομάζει και με ενοχλεί όλη αυτή η τρέλα που παθαίνουν οι νύφες να είναι όλα τέλεια. Το μακιγιάζ, τα μαλλιά οι πρόβες, η αγωνία για το που θα κάτσουν οι καλεσμένοι. Πολλή καταπίεση που σου χαλάει τη μαγεία της στιγμής και του μυστηρίου. Εννοείται πως θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά αυθόρμητα, πολύ πιο γρήγορα, χωρίς αγωνίες και χρονοβόρες προετοιμασίες. Ούτε να ψαχτώ πολύ για το τι θα βάλω, χωρίς παρεξηγήσεις για το ποιον θα καλέσω και ποιον όχι. Πιο χύμα, πιο χαλαρά. Το άγχος να τα κάνω όλα σωστά για μια ωραία δεξίωση, θα με κάνει να τρελαθώ γιατί είμαι και τελειομανής. Κι επειδή με ξέρω προτιμώ να μην με βάλω καθόλου σε τέτοια διαδικασία!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved