Ειρήνη Ψυχράμη: «Οι φοβίες μου πολλές, αλλάζουν με τα χρόνια, υπάρχουν για να εξελίσσομαι»
Showbiz

Ειρήνη Ψυχράμη: «Οι φοβίες μου πολλές, αλλάζουν με τα χρόνια, υπάρχουν για να εξελίσσομαι»

Η Ειρήνη Ψυχράμη «συστήθηκε» στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της σε ριάλιτι και ως μέλος στη συνέχεια του συγκροτήματος «Hi-5». 

Αυτή την περίοδο παίζει στην παράσταση «Μαντάμ Σουσού» και αποκάλυψε σε συνέντευξή της μικρά μυστικά που δεν γνωρίζετε για εκείνη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στο υπέροχο Μοσχάτο! Σπούδασα Συντήρηση Έργων Τέχνης. Ανάμεσα στην υποκριτική και το τραγούδι προτιμώ…τον συνδυασμό τους που η απόλυτη ευτυχία μου.

Η Ειρήνη και η ηρωίδα που κάνω στη «Μαντάμ Σουσού» ταυτίζονται ως προς το συναίσθημα. Η ηρωίδα που υποδύομαι είναι ένα πλάσμα που εκφράζει το συναίσθημα, τον ψυχικό κόσμο της «Μαντάμ Σουσού» μέσα από τη φωνή της ντυμένη μουσικά! Νιώθω, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή είμαι εκεί που πρέπει!

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη θερινή περιοδεία: θεωρώ ότι οι δυσκολίες είναι οι ευκολίες. Εμείς δίνουμε μορφή, χρώμα, κατεύθυνση σε μια παράσταση. Εμείς είμαστε η παράσταση. Και σε αυτή την περίπτωση η «δυσκολία» είναι απλώς μία λέξη!

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι: Το «Απορώ» - μόνο από τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Η αγαπημένη μου ταινία είναι: «Η θάλασσα μέσα μου». Οι φοβίες μου πολλές, αλλάζουν με τα χρόνια, υπάρχουν για να εξελίσσομαι. Μπορεί και να τις χρειάζομαι.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved