Ανδρέας Βούλγαρης: Μιλάει για τον ρόλο του στην παράσταση «Μόλις χώρισα»
Showbiz

Ανδρέας Βούλγαρης: Μιλάει για τον ρόλο του στην παράσταση «Μόλις χώρισα»

Ο Ανδρέας Βούλγαρης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ρόλο του στην παράσταση «Μόλις χώρισα» και στην αντικατάσταση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου από τη Γωγώ Μπρέμπου.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Μόλις χώρισα».

Η συγκεκριμένη συνεργασία προέκυψε λόγω της προηγούμενης που είχαμε με τον σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλο στο «Red Speedo». Πριν ολοκληρωθεί η παράσταση, μου πρότεινε να κρατήσω τον ρόλο του «Πέτρου» και κάπως έτσι άρχισαν όλα...

Είχες παρακολουθήσει τις προηγούμενες εκδοχές του έργου;

Δεν είχα δει τις προηγούμενες εκδοχές του έργου, παρά μόνο την Κινηματογραφική. Πρόκειται για ένα έργο ωραίο, με ρυθμό και ενεργεία. Αυτά τα στοιχεία από μόνα τους ιντριγκάρουν τον θεατή να το δει. Η εκδοχή που χρησιμοποιούμε εμείς κάνει τον κόσμο να περνά, επίσης, καλοί Του αρέσει!

Υποδύεσαι, λοιπόν, τον Πέτρο. Περιέγραψε μας τον χαρακτήρα του

Ο Πέτρος εργάζεται ως Dj και είναι πολύ ερωτευμένος με την Ηλέκτρα. Σιγά σιγά, όμως, άρχισαν να αλλάζουν οι στόχοι τους, με αποτέλεσμα να καταπιεστεί ο Πέτρος και να βάζει ένα τέλος στη σχέση τους.

Την Ηλέκτρα υποδυόταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης και τη θέση της πήρε η Γωγώ Μπρέμπου, σωστά;

Όταν μάθαμε ότι θα κάνουμε το ζευγάρι, χαρήκαμε πολύ επειδή το είχαμε κάνει ξανά στη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Είχαμε κοινούς κώδικες, συνεργασία και οικειότητα. Η Πηνελόπη έφυγε λόγω της εγκυμοσύνης και τον ρόλο κρατά, πλέον, η Γωγώ Μπρέμπου την οποία είχα δει σε πολλές παραστάσεις, αλλά δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Η Γωγώ είναι ένας γήινος άνθρωπος και έχει δώσει μια άλλη οπτική στον ρόλο, έχει πολύ ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη παραγωγή σε τι βαθμό επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες;

Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί γιατί δεν την «πατήσαμε» καθόλου από τις καιρικές συνθήκες. Σκέψου ότι τύχαινε να είμαστε σε μέρη και σήμερα να παίζουμε και αύριο να βρέχει...Ήταν σαν να παίζουμε κυνηγητό με : τον καιρό. Από εκεί και πέρα, συνέβη η τραγωδί αστο Μάτι που, σαφώς μας επηρέασε όλους.

Εσένα σε ποιο κομμάτι σε επηρέασε περισσότερο;

Από αυτή την τραγωδία επηρεάστηκα πάρα πολύ και έχω βάλει δυο-τρεις στόχους που δεν τους είχα καθόλου στο μυαλό μου. Στόχοι οι οποίοι με βοηθούν να κατανοήσω πού βρίσκεται η αληθινή ουσία. Να ζω την κάθε μέρα, να ξεκολλήσω από σκέψεις που αφορούν το παρελθόν ή το μέλλον.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved