Showbiz

Γάμος Τανιμανίδη - Μπόμπα: Δείτε τους να ετοιμάζονται λίγο πριν φύγουν για την εκκλησία (φωτο)

Gossip-tv Team

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για την εκκλησία.

Η Χριστίνα Μπόμπα ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της και φορώντας τη ρόμπα της πόζαρε με την αδελφή της για μια αναμνηστική φωτογραφία. Τα δύο κορίτσια είναι πανέμορφα όπως και η μητέρα τους που πριν λίγο είδατε το δικό της εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα περιμένει τη νύφη γύρω στις 6.30 στην εκκλησία αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα τον στήσει λίγο να περιμένει όπως θέλει η παράδοση. Ο γάμος στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει δεξίωση στο υπέροχο σπίτι των κουμπάρων τους, που βρίσκεται στην ίδια παραλία. Το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο!

«Το νυφικό μου το ετοιμάζουμε με τη Σήλια Κριθαριώτη και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Δε θα σας πω, όμως, λεπτομέρειες, γιατί πρέπει να είναι έκπληξη. Αλλά είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να έρθει η ώρα να το φορέσω!», είχε πει σε συνέντευξή της η νύφη. Ενώ και ο γαμπρός «ανέβασε» βίντεο από τη ώρα που ντυνόταν για να φύγει για την εκκλησία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved