Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν έχω την ανάγκη να κάνω πλούσια ζωή»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Δεν έχω την ανάγκη να κάνω πλούσια ζωή»

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού μπορεί να έχει προτάσεις για την τηλεόραση και για συνεργασίες, ωστόσο δηλώνει πως δεν είναι αυτοσκοπός της το να βρίσκεται στην μικρή οθόνη.

-Ο επαγγελματικός σου στόχος ποιος είναι;

«Στόχος μου δεν είναι απλά να υπάρχω κάπου, λόγος που με οδήγησε και στην απόφαση να μην κάνω κάθε χρόνο τηλεόραση. Από την πρώτη μου συμμετοχή στη σειρά «Βασιλιάδες», δέχομαι κάθε χρόνο προτάσεις για σειρές. Όμως, επέλεξα να κάνω κάποια κενά. Δεν είναι αυτοσκοπός μου να βρίσκομαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση. Μάλιστα, φέτος, είχα ενδοιασμούς στο να πω το «ναι» στο σίριαλ του ΣΚΑΪ καθώς και πέρσι βρισκόμουν στην Τν με το «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Όμως, ο ρόλος της Κλειώς με κέρδισε αμέσως» τόνισε στο TV Kous Kous.

-Δεν είναι πολυτέλεια το να επιλέγεις να απέχεις από την τηλεόραση;

«Εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε το βιοποριστικό μας από το θέατρο, από τον κινηματογράφο, από διαφημίσεις, από σπικάζ. Η δουλειά μας δεν είναι μόνο τηλεόραση, μπορούμε να κυνηγούμε κι άλλα πράγματα.»

-Την κυνηγάς τη δουλειά;

«Κυνηγάω τις δουλειές που θέλω και έχω ονειρευτεί.. Δεν κυνηγάω, όμως, το οτιδήποτε αρκεί να υπάρχω. Έχω αδιαφορήσει για πράγματα που μου έχουν έρθει εύκολα-και θα μπορούσα να τα αρπάξω για να εξασφαλίσω και το βιοποριστικό μου. Όπως είπα και πριν, δεν έχω την ανάγκη να κάνω πλούσια ζωή.»

-Δεν είχες ποτέ την επιθυμία να κάνεις πλούσια ζωή… Είσαι νέα, αναγνωρίσιμη, με μια δουλειά με προβολή…

«Δεν μου δίνει ευχαρίστηση όλο αυτό, δεν με κάνουν. χαρούμενη πράγματα που βλέπω ότι αναζητούν συνάδελφοι στην ηλικία μου. Δεν σου κρύβω, βέβαια, ότι στο παρελθόν είχα παρασυρθεί και υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα ότι πρέπει να κυνηγήσω κάτι τέτοιο τώρα που είμαι νέα. Σύντομα, όμως, κι ευτυχώς, συνειδητοποίησα ότι δεν μου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση όλα αυτά. Θέλω να έχω στο πλευρό μου τους δικούς μου ανθρώπους που τους αγαπώ, αυτή η χαρά δεν αντικαθίσταται με υλικές ανέσεις.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved