Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν θα μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση που ανεβάζει ο Γιώργος Βάλαρης με τίτλο «Μαριχουάνα στοπ». Πώς της ήρθε η πρόταση;

«Μιλήσαμε με τον Γιώργο όταν άρχισε να στήνει το καστ της παράστασης. Ήταν πολύ νωρίς. Τον Μάρτιο, νομίζω... Και επειδή δεν ήξερα ακριβώς}τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα είχα στην τηλεόραση τη σεζόν που ξεκινά, επιφυλάχθηκα να απαντήσω. Ξαναμιλήσαμε, μου είπε πως η παράσταση θα ανεβαίνει Σαββατοκύριακα και αυτό διευκόλυνε πολύ την κατάσταση. Όταν το σκέφθηκα είπα μέσα μου «και βέβαια θα πεις ναι. Είναι τόσο ωραία η παράσταση και-τόσο τιμητικό το γεγονός ότι στο έργο θα είναι και ο Τόλης Βοσκοπούλας». Έπειτα από τρεις εβδομάδες, λοιπόν, τον πήρα εγώ και του απάντησα θετικά» τόνισε στο TV Έθνος.

-Υπάρχει ως τάση τις τελευταίες σεζόν να ανεβαίνουν στο σανίδι μεγάλες επιτυχίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Και οι σύγχρονες μεταφορές τους στην πλειονότητα τους σημειώνουν εισπρακτική επιτυχία Γιατί πιστεύεις πως συμβαίνει αυτό;

«Είναι έργα που έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τα γνωρίζει και π νεότερη γενιά, καθώς δεν έχουν σταματήσει ποτέ να προβάλλονται στην τηλεόραση. Είναι νομίζω και στο DΝΑ του Έλληνα ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Το «Μαριχουάνα στοπ» έχει τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, ανεξίτηλα στον χρόνο, που ο κόσμος αγαπάει πολύ. Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει και τη μαγεία των αστέρων εκείνης της εποχής. Της Λάσκαρη, της Βουγιουκλάκη, του Παπαμιχαήλ. Πρόσωπα-μύθοι...»

-Μια και αναφέρεις τα συγκεκριμένα πρόσωπα, έχει διατυπωθεί η άποψη πως δεν βγαίνουν πια νέα αστέρια. Νέα πρόσωπα που θα αγαπήσει το κοινό...

«Όχι, διαφωνώ. Υπάρχουν πολλοί καλοί νέοι Έλληνες πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες. Απλώς είναι η εποχή διαφορετική. Και ίσως δεν υπάρχουν π ανεμελιά και η αθωότητα εκείνης της εποχής. Είναι επίσης πιο «ανακυκλώσιμα» όλα. Βλέπεις ότι ξεκινούν τηλεοπτικές παραγωγές και αν δεν πάνε καλά κόβονται. Δεν υπάρχει χρόνος. Όμως έχουμε εξαιρετικούς ηθοποιούς.»

-Θα υπάρξουν συγκρίσεις με τη Ζωή Λάσκαρη που υποδύθηκε τον ομώνυμο ρόλο στην ταινία. Αυτό σε αγχώνει;

«Φαντάζομαι ηώς μπορεί να υπάρξουν. Είναι άκυρη η οποιαδήποτε σύγκριση. Δεν θα μιμηθώ τη Ζωή Λάσκαρη. Ούτε τον τρόπο που εκείνη υποδύθηκε την Καίτη. Εγώ είμαι η Ντορέττα και θα υποδυθώ την Καίτη με τον δικό μου τρόπο. Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρξουν συγκρίσεις, αλλά δεν με προβληματίζει. Στόχος για μένα είναι ο θεατής που θα έρθει να δει την παράσταση να πει «ωραίο αλλά και διαφορετικό από αυτό που είχαμε δει».

-Μόλις κλείσατε τη συμφωνία παρακολούθησες την ταινία;

«Οχι. Την είχα παρακολουθήσει παλιά. Ούτε θα τη βάλω να τη δω. Έχω στα χέρια μου το θεατρικό σενάριο, θα το διαβάσω και θα ξεκινήσουμε τις πρόβες.»

-Πες μου για τη συνεργασία με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Συναντηθήκατε;

«Βέβαια. Ήταν πολύ μαγική στιγμή για μένα . Είναι ένας τραγουδιστής που θαυμάζω όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και ως άνθρωπο. Έχω παρακολουθήσει τη ζωή του. Πώς ξεκίνησε, πώς εξελίχθηκε. Είναι ένας άντρας με Α κεφαλαίο. Κύριος. Σε όλη του τη ζωή έτσι έχει κινηθεί. Όταν συναντηθήκαμε θεώρησα μεγάλη μου τιμή και μόνο το γεγονός ότι ο Τόλης Βοσκοπούλας ήξερε το όνομα μου. Ευγενέστατος άνθρωπος, χαμηλών τόνων και πολύ ευχάριστος. Χαίρεται πολύ για την παράσταση, είχε αγαπήσει πολύ την ταινία για πολλούς λόγους. Ο Τόλης έχει ζήσει χίλιες ζωές. Ανυπομονώ να βρεθούμε πάνω στη σκηνή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved