Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η Μαίρη είναι πραγματική μου φίλη»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η Μαίρη είναι πραγματική μου φίλη»

Πήρε πολύ μεγάλη έκταση τον προηγούμενο χειμώνα η φημολογία για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Υπήρξαν φορές που ήρθε σε δύσκολη θέση από δημοσιογράφο ή φωτογράφο;

«Όχι, κάνουν τη δουλειά τους. Το αναγνωρίζω και το σέβομαι, γιατί είμαι πολλά χρόνια σε αυτήν τη δουλειά. Τώρα εάν οι ερωτήσεις είναι οι ίδιες και οι απαντήσεις που δίνω επίσης οι ίδιες, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα» τόνισε στο TV Έθνος.

-Γιατί οι χρήστες του Instagram αγαπούν τόσο πολύ την Ντορέττα;

«Όπως σε όλα έτσι και στα social media είμαι ο εαυτός μου. Δεν προσπαθώ να βγάλω μια δήθεν εικόνα. Ο κόσμος που με παρακολουθεί και με ξέρει πια -και η παρουσίαση με βοήθησε σε αυτό το αναγνωρίζει. Γενικότερα ο κόσμος αναγνωρίζει το αυθεντικό. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.»

-Απαντάς σε μηνύματα του κόσμου;

«Σε όσα προλαβαίνω απαντώ. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για να απαντήσω σε όλα»

-Υπάρχουν, τελικά, ειλικρινείς φιλίες στον χώρο του θεάματος; Φέρνουν πολλές φορές νια παράδειγμα εσένα και τη Μαίρη Συνατσάκη...

«Οι φιλίες δεν έχουν να κάνουν με τον χώρο στον οποίο κινείσαι. Έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Ναι, η Μαίρη, είναι πραγματική μου φίλη. Αλλά είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω και φιλίες εκτός χώρου. Λίγες, γιατί οι πραγματικές φιλίες δεν είναι πολλές. Εγώ άργησα να καταλάβω τη σημασία της φιλίας. Μπήκα πολύ νωρίς στη διαδικασία της οικογένειας. Ήταν δύσκολο να συμβαδίσω με τις συνήθειες των συνομήλικων φίλων μου εκείνη την εποχή… Είχαν άλλον τρόπο ζωής. Εστίασα λοιπόν, σε αυτό το κομμάτι τα τελευταία πέντε χρόνια Είχα και τον χώρο και τον χρόνο για να μπορέσω να επενδύσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους οποίους μπορώ να τους εμπιστευτώ και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω ότι με αγαπούν και ξέρουν πως τους αγαπώ.»

-Άντρες φίλους έχεις;

«Ναι.»

-Μπορεί να υπάρξει ειλικρινής φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

«Ναι, βέβαια, το πιστεύω. Και επίσης όταν συζητάς με έναν άντρα ένα προσωπικό σου ζήτημα σου δίνει και μια άλλη εκδοχή από αυτήν που θα σου έδινε η κολλητή σου. Και λες «α αυτό δεν το είχα σκεφθεί» (γέλια).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved