Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Όσους αδίκησα, τους ζήτησα συγγνώμη»
Showbiz

Αγάθωνας Ιακωβίδης: «Όσους αδίκησα, τους ζήτησα συγγνώμη»

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης έχει καταφέρει να κάνει αρκετές φιλίες κάνατε στον χώρο, αλλά και λάθη. Μάλιστα για τα λάθη του, ζήτησε συγγνώμη.

«Πάρα πολλές και τις κρατάω. Καταλαβαίνω αν κάποιος αξίζει να είναι φίλος μου και αν θα μείνει για πάντα. Το λέω με περηφάνια και καμάρι» τόνισε στην Espresso.

-Λάθη κάνατε στην καριέρα σας;

«Ουυυυ! Πάρα πολλά και τα αναγνώρισα όλα! Και όσους αδίκησα, παρότι είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό, τους ζήτησα συγγνώμη. Να είμαστε γεροί, να κάνουμε κι άλλα. Για παράδειγμα, ήταν λάθος που έμεινα τόσα χρόνια στον Σαμπάνη στην Αθήνα ή που δεν έμεινα σε κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για πάνω από δύο χρόνια.»

-Τη συμμετοχή σας στη Eurovision με τους Koza Mostra δεν τη συμπεριλαμβάνετε σε αυτά, φαντάζομαι...

«Οχι βέβαια! Πήγα να βοηθήσω τα παιδιά. Ετσι ξεκίνησε. Κάναμε τον δίσκο και ήρθαν και μου είπαν ότι τους πρότειναν να πάνε στη Eurovision, αλλά με μένα. Με ρώτησαν αν θα πάω. Τους είπα θα πάμε και θα σας βγάλω και πρώτους! Μου άρεσε πολύ ως εμπειρία. Είδα πόσο επαγγελματίες είναι στον χώρο και πόσο σοβαρά το αντιμετώπιζαν όλοι. Οτιδήποτε κάνεις πρέπει να το αντιμετωπίζεις σοβαρά. Με παραδέχτηκαν όλοι τότε!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved