Μπόμπα: Οι αδημοσίευτες φωτό από το γάμο της και τα λόγια αγάπης στον άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη
Showbiz

Μπόμπα: Οι αδημοσίευτες φωτό από το γάμο της και τα λόγια αγάπης στον άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκε τον Σάκη Τανιμανίδη και ο γάμος της έγινε, όπως εκείνη ονειρευόταν!

Το Σάββατο όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στο όμορφο νησί της Σίφνου και στον λαμπερότερο γάμο της ελληνικής showbiz. Φυσικά η υπογραφή Του νυφικού ήταν Σήλια Κριθαριώτη, ενώ ο γαμπρός για το κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον Τάκη Γιαννέτο!

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και η δεξίωση έγινε στο σπίτι των κουμπάρων τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, που ήταν σχεδόν δίπλα στην παραλία.

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνει από το Σάββατο το ζευγάρι!
Η Χριστίνα Μπόμπα μετά τον γάμο της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, δύο στιγμιότυπα.
Στο ένα βλέπουμε να κοιτά τα ονόματα των φίλων της που σβήστηκαν στην γόβα της και σχολίασε: «Για να δούμε ποια ονόματα σβήστηκαν από το παπούτσι μου; ??
Και στα δικά σας κορίτσια!
Πιστέψτε με... αξίζει και με το παραπάνω!
Επισης, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας, κάνατε αυτή την ξεχωριστή μας μέρα ακόμα πιο χαρούμενη και γεμάτη θετικά vibes!» Και μία ακόμα φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είναι στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι, στο οποίο βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να χορεύει ζεϊμπέκικο και έγραψε ένα μήνυμα αγάπης στον άντρα της: «Ο άντρας μου, ο κόσμος μου, τα πάντα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved