Πηνελόπη Πλάκα: «Ήταν μια γεμάτη εμπειρία κι εύκολα θα την ξαναζούσα»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Ήταν μια γεμάτη εμπειρία κι εύκολα θα την ξαναζούσα»

Η Πηνελόπη Πλάκα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία με την παράστα¬ση «Άγρια Δύση» και εντυπωσιάζει με τις υποκριτικές της ικανότητες.

Η ανερχόμενη ηθοποιός μιλάει στο «Secret» για την παράσταση, το ρόλο της αλλά και για την εμπειρία της από την πρώτη περιοδεία που έκανε.

Μίλησε μας για τη θεατρική παράσταση «Αγρια Δύση», με την οποία βρίσκεσαι σε περιοδεία.
«Η «Αγρια Δύση» είναι ένα κρητικό γουέστερν, γραμμένο από τον Θοδωρή Αθερίδη. Τη σκηνοθεσία έκανε η Μπέσυ Μάλφα, που πρωταγωνιστεί και στο έργο μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τον Τάσο Κονταράτο. Είναι μια κωμωδία γουέστερν με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα. Στο έργο υποδύομαι την Ελσα, μια δυναμική κοπέλα, που ό,τι βάλει στό¬χο το πετυχαίνει πάση θυσία. Φυσικά, όπως κάθε άνθρωπος, έχει και αυτή τις ευαίσθητες στιγμές της»

Πώς ήταν η πρώτη σου περιοδεία;
«Πέρασα υπέροχα. Δεν είχα ξαναβγεί σε περιοδεία. Είμαι αρκετά καλομαθημένη και το φοβόμουν. Ως παρέα, ως θίασος δέσαμε. Εκτός από τη χαρά να παίζεις στο έργο, έχεις την ευκαιρία να δεις μέρη, να δοκιμάσεις τοπικά φαγητά, να χαρείς τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να έρθει στην Αθήνα και να πάρεις όση αγάπη σου λείπει. Ήταν μια γεμάτη εμπειρία κι εύκολα θα την ξαναζούσα», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved