Αυτός είναι ο κρυφός έρωτας του Πέτρου Λαγούτη
Showbiz

Αυτός είναι ο κρυφός έρωτας του Πέτρου Λαγούτη

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς ο ταλαντούχος Πέτρος Λαγούτης, έχει αρκετό καιρό να απασχολήσει με την προσωπική ζωή του και ας πρωταγωνιστεί σε θεατρικές αλλά και τηλεοπτικές δουλειές με πιο πρόσφατη τη «Μαντάμ Σουσού», που περιοδεύει επιτυχώς ανά την Ελλάδα.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο, ωστόσο, ο Πέτρος μοιάζει να έχει βρει την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Κατερίνας Ροπάϊτη ,η οποία δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός είχε δει τον γάμο αλλά και τον χωρισμό του από τη Μυρτώ Αλικάκη να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας.

Έκτοτε, είχε κάποιες ευκαιριακές σχέσεις όμως δεν έμοιαζε να έχει κατασταλάξει στην κατάλληλη σύντροφο. Έμεινε για ένα διάστημα μόνος, μέχρι που στον δρόμο του βρέθηκε, μέσω κοινών φίλων, η Κατερίνα, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή πολύ έντονη χημεία μεταξύ τους και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, με εκείνη να τον στηρίζει σε κάθε βήμα του.

Οσοι τους ζουν, μιλούν για το πλέον ταιριαστό ζευγάρι και τονίζουν πως βλέπουν μετά από πολύ καιρό τον Πέτρο ήρεμο και ευτυχισμένο. Και πώς δεν τους έχουν αντιληφθεί ακόμα οι παπαράτσι;

Ο Π. Λαγούτης που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας προστατεύει τη σχέση του και είναι εξαιρετικά προσεκτικός στις δημόσιες κοινές εξόδους τους. Εκείνη βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα του σε πρεμιέρες ή εξόδους με καλούς φίλους, όταν πλησιάζει κάμερα ή φωτογράφος αποσύρεται διακριτικά και επιστρέφει αφού πάρει το «πράσινο φως».

Τη νέα σύντροφο του γνωρίζει και η πρώην σύζυγός του Μυρτώ Αλικάκη, με την οποία έχουν τα δύο υπέροχα αγόρια τους. Ο Πέτρος δηλώνει ευτυχής αφού με την ηθοποιό έχουν βρει μια φοβερή και υπέροχη ισορροπία στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και είναι πολύ καλά μεταξύ τους.

Πώς προδόθηκε, όμως το μυστικό του όμορφου ζευγαριού; Εκείνος δεν σταμάτησε να εκθειάζει τις χάρες της και να μιλά για τον μεγάλο του ερώτα για εκείνη σε μεγάλο κύκλο όπου βρέθηκαν ενώ στις φωτογραφίες του στα social media υπάρχει η ένδειξη «photo credits @ Katerina.rop»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved