Άγνωστη εκβίαζε μέσω ίντερνετ τη μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου
Showbiz

Άγνωστη εκβίαζε μέσω ίντερνετ τη μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου

Θύμα διαδικτυακού εκβιασμού έπεσε η Ερασμία Μάνου, η μοναχοκόρη της Σοφίας Βόσσου

Η νεαρή τραγουδίστρια, όπως αναφέρει η espresso με ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει πως άγνωστη σε αυτήν γυναίκα την προσέγγισε μέσω των social media και την απείλησε πως, αν δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές απαιτήσεις της, θα έβγαζε στη φόρα δήθεν προσωπικά της δεδομένα.

Στην καταγγελία της η ερμηνεύτρια περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εκφοβισμό που υπέστη, δίνοντας στη δημοσιότητα και μέρος των συνομιλιών τους.

«Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους μου να κάνουν αναφορά στο προφίλ αυτό... Από χθες (σ .σ.: την Κυριακή) προσβάλλει σε δημόσιες σελίδες αλλά και στο προσωπικό της προφίλ την προσωπικότητα μου, με σκοπό την απόσπαση χρημάτων με εκβιασμό ψευδών αποκαλύψεων για την προσωπική μου ζωή» έγραψε στον τοίχο της η Εράσμια Μάνου και συνέχισε: «Δείγμα των μηνυμάτων και των δημόσιων αναρτήσεων της θα δείτε στη φωτογραφία. Έχω διαβάσει πάνω από 30 μηνύματα που αφορούν εμένα, γεμάτα απειλές, κρυμμένη πίσω από ένα ψευδώνυμο» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έκανε λόγο για ένα καλοστημένο κόλπο, αναφέροντας: «Προφανώς είναι το κόλπο της για να αποσπά χρήματα από διάφορους ανθρώπους του χώρου. Τη γυναίκα αυτή δεν την ξέρω και έχω προβεί στις ανάλογες νομικές ενέργειες!» κατέληξε η καταγγέλλουσα, αποκαλύπτοντας πως έχει ενημερώσει σχετικά τον δικηγόρο της αλλά και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved