Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Απολαμβάνει την ελευθερία της
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Απολαμβάνει την ελευθερία της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαίνεται πως περνάει και μόνη της καλά.

Στο Λουτράκι βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός για ακόμη μια φορά επέλεξε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς για να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της.

Γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Γιάννη Πάριο, προτίμησε να μοιραστεί όμορφες στιγμές με φίλους της. Και μπορεί πηγές από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι υπήρξε πρόθεση επανασύνδεσης όμως όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά το γυαλί δεν ξανά κολλάει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η Αλ. Παλαιολόγου δεν ενέδωσε στη στενή πολιορκία του Γ. Πάριου και επέλεξε να ηρεμήσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της ενόψει του θεατρικού χειμώνα. Από νωρίς το πρωί απολάμβανε τη θάλασσα και χαλαρές βόλτες με το ποδήλατο της, ενώ τα βράδια διασκέδαζε με καλούς φίλους της όπως ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Νατάσα Καλογρίδη, χωρίς να δείχνει ότι κάτι την απασχολεί.

Ο έρωτας του ζευγαριού είχε ξεκινήσει πριν από περίπου οκτώ χρόνια. Μεσολάβησε μια αρκετά μεγάλη περίοδος κατά την οποία, αν και ζούσαν χωριστά, δεν έπαψαν να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Το περασμένο Πάσχα βρέθηκαν ξανά μαζί και η σχέση τους αναθερμάνθηκε. Αρχές Ιουνίου, ωστόσο, εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παλέψει για τη σχέση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Εκείνη έφυγε από την Πάρο και μετά το τέλος της περιοδείας της με το έργο «Επάγγελμα πόρνη», σε σκηνοθεσία Ενκε Φεζολάρι, πήγε στο Λουτράκι. Εκείνος συνεχίζει τις διακοπές του στην Πάρο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στο κλεινόν άστυ, προκειμένου να ξεκινήσει πρόβες για τη μεγάλη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο στις 8 Σεπτεμβρίου.
Η ηθοποιός ετοιμάζει το επόμενο θεατρικό της «χτύπημα», τη «Μαντάμ Μποβαρί».

Αν και στις αρχές του καλοκαιριού, οπότε το ζευγάρι ήταν ακόμη μαζί, όλοι ανέμεναν τη συνεργασία τους επί σκηνής, αφού ο Γ. Πάριος είχε αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της παράστασης και είχε ήδη γράψει το πρώτο τραγούδι, όλα δείχνουν πως η συνεργασία τους τελείωσε πριν καλά-καλά ξεκινήσει, καθώς η Αλεξάνδρα προχωρά στην προετοιμασία της παράστασης χωρίς τη συμμετοχή του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved