Γιούχαραν τραγουδίστρια σε συναυλία της - Τι συμβαίνει τελικά με την υγείας της
Showbiz

Γιούχαραν τραγουδίστρια σε συναυλία της - Τι συμβαίνει τελικά με την υγείας της

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε συναυλία της και ανησύχησαν οι φίλοι και οι θαυμαστές της τραγουδίστριας!

Ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας της Britney Spears ήταν το Blackpool στην Αγγλία και την ώρα που ήταν on stage είπε φωνάζοντας: «Πώς αισθάνεσαι Μπίρμιγχαμ;»! Ανέφερε λάθος πόλη και προσπάθησε να το διορθώσει λέγοντας: «Εννοώ Blackpool»!

Έλα μου όμως που το κακό είχε γίνει και οι θαυμαστές της στη συναυλία άρχισαν να την γιουχάρουν, βέβαια κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν τις φήμες που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα για το πρόβλημα υγείας της Britney! Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με την εφημερίδα National Enquirer, η τραγουδίστρια ξεχνάει πράγματα και πρόσωπα, έχει απώλεια μνήμης και πολλές φορές δεν θυμάται ακόμα και τα πιο απλά πράγματα: «Η Britney ξεχνάει σε επικίνδυνο βαθμό κάτι που έχει ανησυχήσει την οικογένειά της. Δεν θυμάται πια ούτε σε ποια πόλη τραγουδάει, ούτε και τα ονόματα των συνεργατών της πολλές φορές».
Πώς όμως ξεκίνησαν αυτές οι φήμες για την υγεία της; Η τραγουδίστρια σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του Andy Cohen, τον οποίο ήθελε να καλέσει στη σκηνή και εκ τότε υπάρχουν αυτές οι φήμες για την υγεία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved