Ναταλία Γερμανού: «Για μένα διακοπές σημαίνει αλητεία»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Για μένα διακοπές σημαίνει αλητεία»

Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback με νέα εκπομπή στα παλιά της λημέρια στον Alpha.

Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real, εξήγησε γιατί δεν επιλέγει κοσμικούς προορισμούς για τις διακοπές της.

«Έχω περάσει κάποιες τέτοιες φάσεις, αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι κοσμικοί προορισμοί. Έχω πάει στη Μύκονο μόνο δύο φορές σε όλη μου τη ζωή, εκ των οποίων η μία ήταν για να παίξω μουσική και η άλλη ήταν για διασκέδαση. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέω. Η μια ήταν για επαγγελματικό λόγο. Δεν μπορώ για κανέναν λόγο να διανοηθώ τον εαυτό μου να κάνει στη Μύκονο διακοπές. Μου είναι αδιανόητο!

Θεωρώ ότι θα καταπιεστώ και θα περάσω φρικτά. Μου είναι αδύνατον να σκεφτώ τον εαυτό μου να κατεβαίνω στην παραλία και να σκέφτομαι τι μαγιό θα βάλω σήμερα, από ποια γωνία θα με τραβήξει ο φωτογράφος, ποιο σανδάλι πηγαίνει με το μαγιό, τα μαλλιά μου να τα πιάσω κοτσίδα και ποια γυαλιά μου πηγαίνουν. Θεωρώ ότι αυτό είναι η υπέρτατη δυστυχία. Για μένα διακοπές σημαίνει αλητεία. Αν δεν είσαι στις διακοπές σου χύμα, τότε μην πας καθόλου. Αυτές δεν είναι διακοπές. Κάθισε στην Αθήνα και συνέχισε αυτό που κάνεις όλο τον χρόνο», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved