Ναταλία Γερμανού: «Πάλι τυχερή είμαι που έχω τη μαμά»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Πάλι τυχερή είμαι που έχω τη μαμά»

Για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της αλλά και ποιες είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις που έχει από τον μπαμπά της, τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού

Πόσα έμαθε από τον Φρέντυ Γερμανό... Κάθε στιγμή της λείπουν τα ίδια πράγματα από τον πατέρα της;

«Μου λείπει σε ανύποπτες στιγμές, που κάτι μπορεί να μου τύχει -επαγγελματικό ή προσωπικό- και να θέλω εκείνη τη στιγμή να σηκώσω το τηλέφωνο και να του μιλήσω. Τις προάλλες που οδηγούσα σκεφτόμουν ότι θυμάμαι πάντα απ' έξω τον αριθμό του τηλεφώνου του σπιτιού του, παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Το τηλέφωνο του το θυμάσαι απ' έξω. Θυμάμαι το μήνυμα που είχε στον τηλεφωνητή του. Του έλεγα «μπαμπά εγώ είμαι» και το σήκωνε. Είναι αυτά που τα θυμάσαι και δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό. Εντάξει... Πάλι τυχερή είμαι που έχω τη μαμά και λέω σε εκείνη τώρα τα ωραία νέα και παίρνει εκείνη τη χαρά», λέει στη Real και συνεχίζει:

«Έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία. Δεν βρισκόμαστε πολύ γιατί εκείνη μένει πιο πολύ στα Κύθηρα όπου έχει ένα πολύ ωραίο σπίτι και τους περισσότερους μήνες της αρέσει να μένει εκεί. Μιλάμε, όμως, στο τηλέφωνο μέρα παρά μέρα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved