Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Αμείφθηκα με αξιοπρέπεια, αλλά δεν έγινα πλούσιος»
Showbiz

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: «Αμείφθηκα με αξιοπρέπεια, αλλά δεν έγινα πλούσιος»

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στις αμοιβές που πήρε τη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης και αναφέρθηκε σε τυχόν λάθη που έκανε.

Κάνατε λάθη;

Βέβαια έκανα, πάρα πολλά λάθη. Δεν φέρθηκα σωστά σε ανθρώπους που με είχαν ευεργετήσει, αγνόησα ευκαιρίες που δεν κατάλαβα ότι ήταν ευκαιρίες, προτίμησα δουλειές με περισσότερα χρήματα και όχι με τόσο μεγάλες προοπτικές. Όλα αυτά ήταν λάθη, αλλά έμαθα από αυτά και είναι χρήσιμο.

Στη «χρυσή» εποχή της τηλεόρασης υπήρξατε ακριβοπληρωμένος;

Δεν θα το έλεγα, υπήρξαν συνάδελφοι μου, του ίδιου βεληνεκούς, που έπαιρναν πολλά περισσότερα χρήματα. Δεν θεωρώ αδικημένο τον εαυτό μου στα οικονομικά, αμείφθηκα με αξιοπρέπεια, αλλά δεν έγινα πλούσιος.

Η αναγνωρισιμότητα και οι καλές οικονομικές απολαβές σας έκαναν να... καβαλήσετε καλάμι;

Είναι μια έκφραση που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως και δεν τη χρησιμοποιώ. Δεν θα έλεγα ότι καβάλησα καλάμι, αλλά θέλω να παραμείνω στον τρόπο που εκφράζομαι εγώ, αυτό προσπάθησα να κάνω. Μέσα στα λάθη και τα σωστά. Δεν είμαι τόσο ευέλικτος, να κάνω το κορόιδο και να μη μιλήσω εκεί που δεν πρέπει. Αν έβλεπα κάτι στραβό, το έλεγα, είχα πάντα το θάρρος της γνώμης μου, όσο λανθασμένη κι αν ήταν.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved