Kara Sevda: Φινάλε με πολλές ανατροπές
Showbiz

Kara Sevda: Φινάλε με πολλές ανατροπές

Ανατρεπτικό θα είναι το φινάλε της τουρκικής σειράς Kara Sevda. Όταν ο Κεμάλ μαθαίνει την αλήθεια σχετικά με τη δηλητηρίαση του Οζάν, συνεχίζει την ερευνά του από ένα σημείο το οποίο δεν θα μπορέσει να το υπολογίσει ο Εμίρ και θα προχωρήσει ένα βήμα μπροστά.

Γνωρίζει ότι η Νιχάν δεν θα αντέξει να μείνει μακριά από αυτή την υπόθεση. Όταν η Νιχάν θα ακολουθήσει κάποια σημάδια, θα ταραχτεί σχετικά με μια πραγματικότητα στην υπόθεση του Οζάν. Η Ασου προσεγγίζει τον Εμίρ με μία ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ αυξάνεται η ένταση στον πόλεμο μεταξύ του Κεμάλ και του Εμίρ.

Ο Κεμάλ κάνει ένα μεγάλο βήμα στον πόλεμο που θα πάρει «τα πάντα» από τον Εμίρ και στήνει ένα παιχνίδι το οποίο περιλαμβάνει και τη Νιχάν. Αυτό το παιχνίδι θα αλλάξει την ισορροπία του Εμίρ, της Νιχάν και όλης της μέχρι τώρα πορείας. Ο Κεμάλ και η Νιχάν απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές τη βραδιά του γάμου τους και είναι έτοιμοι για την κοινή ζωή τους. Οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν, οι μάχες έληξαν με νίκη.

Την ίδια στιγμή, ο Εμίρ βιώνει τη μεγαλύτερη απώλεια της ζωής του. Αντί να σταθεί στο πλευρό της Ζεϊνέπ, η οποία είναι συντετριμμένη, κατηγορεί τον Κεμάλ και για το χαμό του παιδιού του. Μετά και το τελευταίο πλήγμα που δέχεται, ο Εμίρ αποφασίζει να γίνει ανελέητος απέναντι στο θανάσιμο εχθρό του κι ένας νέος κύκλος εκδίκησης ξεκινάει. Η Ζεϊνέπ και η Ντενίζ βρίσκονται στα χέρια του Εμίρ. Η Νιχάν και ο Κεμάλ βρίσκονται σε απόγνωση, αλλά δεν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν τους κανόνες του νέου παιχνιδιού του Εμίρ. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πρέπει να εντοπίσουν μόνοι τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Για πρώτη φορά ο Εμίρ δεν έχει να χάσει τίποτα και αυτό τον καθιστά πιο επικίνδυνο από ποτέ. Ενώ η Νιχάν κυνηγά τον Εμίρ για να πάρει πίσω την κόρη της, ο χρόνος που απέμεινε στη Ζεϊνέπ τελειώνει και ο Κεμάλ θα πρέπει να κινηθεί πολύ πιο γρήγορα αν θέλει να τη σώσει. Αυτή τη φορά είναι ξεκάθαρο πως το παιχνίδι του Εμίρ έχει αλλάξει και ο Κεμάλ καταλαβαίνει ότι ο αντίπαλός του δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα προκείμενου να πάρει αυτό που επιθυμεί.

Ο Κεμάλ και η Νιχάν φτάνουν συνοδεία της αστυνομίας στο αεροδρόμιο. Όλα δείχνουν πως θα καταφέρουν να φύγουν από τη χώρα χωρίς να τους εντοπίσει ο Εμίρ. Μια ξαφνική αδιαθεσία όμως τηκ Νιχάν θα αλλάξει όλο το σκηνικό.

Όταν ο Εμίρ πέσει στα χέρια της αστυνομίας, θα δείξει αμέσως πως δεν έχει καμία διάθεση να μπει στη φυλακή και χρησιμοποιεί τον Κεμάλ σαν πιόνι του για να κερδίσει πάλι την ελευθερία του. Ο Κεμάλ γνωρίζει, καλά πως για να μπορέσει να σώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, δεν έχει άλλη επιλογή. Σε αυτή την ιστορία η αγάπη θα νικήσει και θα τους λυτρώσει όλους από την κατάρα των Κοζτζούογλου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved