«Η Ελένη είναι το κορίτσι που ζει το όνειρο της. Είναι σαν παραμύθι η ζωή της»
Showbiz

«Η Ελένη είναι το κορίτσι που ζει το όνειρο της. Είναι σαν παραμύθι η ζωή της»

Δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για την 83η Διεθνής Έκθεση.

Ο παρουσιαστής της διοργάνωσης, Τάσος Ριζόπουλος, μιλάει για το τι ξεχωριστό θα έχει φέτος η ΔΕΘ και θυμάται ποια εμφάνιση έχει ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια.

Θυμάσαι κάποια εμφάνιση που ξεχώρισε μέσα στα χρόνια;

«Θυμάμαι σίγουρα την επανεμφάνιση της Πάολα μετά τον θάνατο του πατέρα της, με τον οποίο ήταν πάρα πολύ δεμένη. Μετά από μια μεγάλη αποχή, σχεδόν ενός έτους, η πρώτη της εμφάνιση έγινε στη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι τον κόσμο να παραληρεί και να ανυπομονεί να δει την αγαπημένη του τραγουδίστρια μετά από τόσο καιρό. Η Πάολα τότε μου είχε πει ότι αυτό ήταν το restart της και θέλησε να το κάνει στην πόλη που την καθιέρωσε».

Τι ξεχωριστό έχει η φετινή διοργάνωση;

«Φέτος νομίζω ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες διοργανώσεις με τις κορωνίδες κάθε είδους να συμμετέχουν, από τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέχρι την Πρωτοψάλτη και τον Ξαρχάκο και από τον Βασίλη Καρρά, τον άρχοντα του λαϊκού μέχρι την Ελένη Φουρέιρα, τη βασίλισσα της pop».

Ξέρω ότι έχεις προσωπική σχέση με τους περισσότερους καλλιτέχνες. Πως Βλέπεις την Ελένη Φουρέιρα μετά τη Eurovision;

«Με τους καλλιτέχνες έχουμε αναπτύξει μια προσωπική σχέση μέσα στα χρόνια, κυρίως μέσα από το ραδιόφωνο και είναι μεγάλη μου χαρά που μου λένε ότι μαζί μου νιώθουν ασφάλεια στις μεγάλες διοργανώσεις. Για εμένα, η Ελένη είναι το κορίτσι που ζει το όνειρο της. Είναι σαν παραμύθι η ζωή της. Ένα κορίτσι κυνηγημένο, που σκαλί σκαλί κατάφερε να γίνει το top όνομα στην pop. Από τις συνεντεύξεις που έχουμε κάνει μέσα στα χρόνια έχω καταλάβει πως είναι από τα πιο καθαρά παιδιά του χώρου».

Από τoυς υπόλοιπους καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης ποιον γνωρίζεις καλύτερα;

«Σίγουρα τον Βασίλη Καρρά, με τον οποίο έχουμε δουλέψει και για ένα μεγάλο διάστημα μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστείς με το ν Βασίλη Καρρά και να μην έχει την πόρτα του καμαρινιού του ανοιχτή και να σε κάνει να νιώσεις ευπρόσδεκτος. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος», τονίζει στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved