Θάλεια Ματίκα: «Όλοι βιώνουμε την ίδια τρέλα»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Όλοι βιώνουμε την ίδια τρέλα»

Η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν μπήκε ποτέ στο δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική της ζωή και τη δουλειά της.

Βρέθηκες ποτέ στο δίλημμα να επιλέξεις ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και στη δουλειά;

Η αλήθεια είναι ότι από μικρή ηλικία δούλευα συνεχόμενα, αλλά από όταν έγινα μητέρα χαλάρωσα λίγο τους ρυθμούς μου. Αν θέλεις να έχεις προσωπική επαφή με ία παιδιά σου, ειδικά τα πρώτα χρόνια, της ζωής τους, που είναι τα πιο σημαντικά δεν γίνεται να τα έχεις όλα. Τότε φρέναρα λίγο τους εργασιακούς ρυθμούς και. αφοσιώθηκα περισσότερο στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Τώρα προσπαθώ θα συνδυασμός και τα δύο, πάντα σκεπτόμενη τις ανάγκες του σπιτιού μου, έτσι; Δεν το συζητάμε αυτό.

Είναι εύκολο να συνδυάζεις τη δουλειά με τη μητρότητα;

Υπάρχουν εύκολες και δύσκολες στιγμές. Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό στη χώρα μας τη δεδομένη χρονική περίοδο. Αυτό δεν αφορά, φυσικά, μόνο το δικό μου επάγγελμα, αλλά όλα. Όλοι βιώνουμε την ίδια τρέλα.

Πόσο εφικτό είναι για κάποιον να κάνει μία νέα αρχή;

Ο άνθρωπος βολεύεται στη συνήθεια και τη ρουτίνα του. Είναι, πραγματικά, πιο δύσκολο να τα διαγράψεις όλα και να κάνεις νέα αρχή σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σου: συναισθηματικό, φιλικό, επαγγελματικό. Ένα νέο ξεκίνημα αγχώνει, πιστεύω, τον άνθρωπο. Δεν σου κρύβω ότι εγώ θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που μπορούν και το κάνουν αυτό. Δηλαδή βλέπεις επαγγελματίες να πέφτουν και να σηκώνονται ξανά. Αυτό θέλει πολλά νεύρα και γερό στομάχι.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved