New love in town: Μαζί στο θέατρο, µαζί και στη ζωή!
Showbiz

New love in town: Μαζί στο θέατρο, µαζί και στη ζωή!

Eνα από τα πιο όµορφα καλοκαίρια της ζωής της είναι το φετινό για την ηθοποιό Μαρία Κίτσου, η οποία ζει τον έρωτα στο πλευρό του µουσικοσυνθέτη Μίνου Μάτσα.

Mακριά από τους προβολείς της δηµοσιότητας χαίρονται τη σχέση τους, αφού και οι δύο είναι χαµηλών τόνων και επιλέγουν να προβάλλουν µόνο ό,τι έχει σχέση µε την επαγγελµατική πορεία τους. Η βραβευµένη το 2012 ηθοποιός µε την καρφίτσα «Μελίνα Μερκούρη» για την ερµηνεία της στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι και ο γνωστός µουσικοσυνθέτης, που συνεχίζει την πορεία της οικογένειας Μάτσα στον χώρο της µουσικής, όπως µαρτυρούν άτοµα που τους ζουν καθηµερινά, βιώνουν έναν µεγάλο έρωτα.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ο ηλίθιος» του Θ. Ντοστογιέφσκι στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά, έργο στο οποίο ο Μίνως είχε τη µουσική επιµέλεια και η Μαρία κρατούσε τον ρόλο της Ναστάζια Φιλίποβνα. Κατά τη διάρκεια των πρώτων συναντήσεων για την προετοιµασία της παράστασης, ουσιαστικά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Οσο πλήθαιναν οι πρόβες, οι δυο τους τόσο πιο συχνά συνοµιλούσαν και έρχονταν πιο κοντά. Φαίνεται, όµως, πως η συµπάθεια και η εκτίµηση που ένιωσε ο ένας για τον άλλο κατά τη διάρκεια των παραστάσεων πέρασε στο επόµενο επίπεδο κατά τη διάρκεια της προετοιµασίας του έργου «Οιδίπους: Ο µύθος της ιστορίας του κόσµου, όπως τον είπαν οι Ελληνες», που ανέβασε σε επιλεγµένα θέατρα σε όλη την Ελλάδα το ∆ΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Στο έργο αυτό, η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται την Ιοκάστη και ο περιζήτητος Ελληνας συνθέτης υπογράφει τη µουσική. Αλλωστε, η Μαρία σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε εκφράσει την εκτίµηση που έχει στο πρόσωπο του µουσικού. «Θεωρώ ότι ο Μίνως Μάτσας έχει γράψει µια συγκλονιστική, µεγαλειώδη µουσική, πραγµατικό έργο τέχνης. Πραγµατικά, δεν έχει περάσει πρόβα που να µην έχω συγκινηθεί, συνεπαρθεί και εµπνευστεί από τη µουσική που συνέθεσε ο Μίνως για την παράσταση».

Η παράσταση έκανε περιοδεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, µε τους δύο συντελεστές, οι οποίοι έχουν γενέθλια µε µια ηµέρα διαφορά (στις 5 Αυγούστου η Μαρία και στις 6 Αυγούστου ο Μίνως) να περνούν µαζί και τον ελεύθερο χρόνο τους.
Η θεατρική τους συνεργασία θα συνεχιστεί και τον χειµώνα στο θέατρο «Ροές», όπου η Μαρία θα υποδυθεί την Τερέζ Ρακέν στην παράσταση που βασίζεται στο οµώνυµο αριστουργηµατικό µυθιστόρηµα του Εµίλ Ζολά, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεµέ, σε διασκευή της ίδιας και του Αντώνη Γαλέου και σε µουσική του Μίνωα Μάτσα.

Αυτό το διάστηµα, σύμφωνα με τη Realnews, η Μαρία Κίτσου έχει µπει και πάλι σε τροχιά προβών για την παράσταση «Θα ονειρεύεσαι πάλι µια καινούργια φορεσιά», βασισµένη στον «Οδοιπόρο» του Παναγιώτη Σούτσου, σε σκηνοθεσία της Ηλέκτρας Ελληνικιώτη, που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο «Θησείον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved