Μαντώ Γαστεράτου: «Ο σύντροφός μου έχει όσα θαυμάζω σε έναν άντρα»
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Ο σύντροφός μου έχει όσα θαυμάζω σε έναν άντρα»

Μόλις μία ανάσα πριν από τον γάμο της, η Μαντώ Γαστεράτου δεν έκρυψε την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συντρόφου της Νίκου, τον οποίο κάνει ό,τι μπορεί για να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια μιλάει δημόσια για όλα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον και δηλώνει έτοιμη να γίνει μαμά... 

Βρίσκεσαι µια ανάσα πριν από τον γάµο. Πώς αισθάνεσαι;

Εχω λίγο άγχος, αλλά είναι φυσιολογικό, νομίζω. Θέλω να είναι όλα όπως τα έχω φανταστεί, να περάσουμε καλά με τους φίλους και τους συγγενείς μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας με τους ανθρώπους μας.

Πολλές φορές τα ζευγάρια λίγο πριν από τη µεγάλη ηµέρα περνούν εντάσεις. Εσείς;

Δόξα τω Θεώ, μια χαρά είμαστε! Δεν υπάρχει και λόγος για εντάσεις. Διαλέγεις να παντρευτείς για να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με έναν άνθρωπο. Αν αυτό προκαλεί εντάσεις, τότε τι θα κάνεις όταν προκύψει κάτι σημαντικό;

Τι έχει ο µελλοντικός σύζυγός σου που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση γάµου;

Τα πάντα. Εχει όλα όσα θαυμάζω σε έναν άντρα. Με σέβεται, με υποστηρίζει, με αγαπάει, με κάνει να νιώθω ασφαλής κοντά του.

Θα ήθελες να κάνετε σύντοµα παιδιά;

Ασφαλώς και θέλω παιδιά, αλλά δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται. Οταν έρθει αυτή η ευλογία στη ζωή μου, θα τη δεχτώ με χαρά.

Νιώθεις ευτυχισµένη;

Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή όλα πάνε καλά. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το αντίθετο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved