Αθηνά Καραγιώτη: «Οι ηθοποιοί είναι δυσανάλογα πολλοί σε σχέση με το μέγεθος της αγοράς μας»
Showbiz

Αθηνά Καραγιώτη: «Οι ηθοποιοί είναι δυσανάλογα πολλοί σε σχέση με το μέγεθος της αγοράς μας»

Η Αθηνά Καραγιώτη κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με το «Ου φονεύσεις». 

Η ηθοποιός κυνηγάει το όνειρό της και τις ευκαιρίες που της δίνονται.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν γίνει πολλές όμορφες δουλειές και παραστάσεις, ωρίμασα σαν άνθρωπος, ζύγισα τις προσωπικές μου σχέσεις πολύ περισσότερο, έμαθα να φιλτράρω πράγματα, να ξεχωρίζω καταστάσεις και να είμαι πιο προσεκτική με όλους και με όλα. Αναφορικά με την τηλεόραση, που τώρα μπαίνει στη ζωή μου -μία αλλαγή στα επαγγελματικά μου-, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάω με τον τρόπο που ήθελα να ξεκινήσω»

Πόσο δύσκολο είναι για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε αυτό το χώρο να προχωρήσει;

«Πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι μία πολύ μικρή αγορά, οι παραγωγές είναι λίγες, οι αξιόπιστες παραγωγές είναι ακόμη πιο λίγες, οι ηθοποιοί είναι δυσανάλογα πολλοί σε σχέση με το μέγεθος της αγοράς μας, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο. Υπάρχουν πολύ ταλαντούχα παιδιά που παλεύουν πολλά χρόνια και δεν τους δίνεται ποτέ η ευκαιρία να κάνουν κάτι και αυτό είναι στενάχωρο και γενικά θέλει επιμονή, υπομονή και τεράστιο πείσμα, πολλή μελέτη»

Τι άλλα ετοιμάζετε φέτος;

«Ετοιμάζω θέατρο από το δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Παράλληλα βρίσκομαι σε συζητήσεις για ακόμη μια τηλεοπτική δουλειά» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved