Σμ. Καρύδη: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, το καταφύγιο του θεάτρου και η τραγική φωτιά στο Μάτι!
Showbiz

Σμ. Καρύδη: Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών, το καταφύγιο του θεάτρου και η τραγική φωτιά στο Μάτι!

Η Σμαράγδα Καρύδη μιλάει για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Οι μάγισσες της Σμύρνης που απαιτεί να εμφανίζεται η ίδια με σκούρο καστανό μαλλί επί σκηνής. 

Η ηθοποίος μιλάει με ενθουσιασμό για τη νέα αυτή θεατρική δουλειά της, τονίζει πως το θέατρο για εκείνη είναι καταφύγιο ενώ κάνει εκτενή αναφορά και στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι που άφησε πίσω της μόνο ερείπια και πολύ πόνο! Διαβάστε τι σχολίασε σε συνέντευξή της..

Για τις ανάγκες του έργου γίνεσαι μελαχρινή.

Με περούκες που αφορούν διαφορετικές ηλικίες της Κατίνας, μιας και θα την υποδυθώ από νέα μέχρι μεγάλη, γεγονός που με γεμίζει με μεγάλη ευθύνη και με αληθινή λαχτάρα.

Θα αλλάξεις και δεκάδες κοστούμια, λένε.

Ολα τα έχεις μάθει πια! Εχει φτιάξει έξοχα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, έχει σχεδιάσει εντυπωσιακότατα σκηνικά η Αθανασία Σμαραγδή, με τον Δημήτρη Παπάζογλου να έχει αναλάβει την κίνηση και τον Λευτέρη Παυλόπουλο τη μουσική της παράστασης.

Είναι καταφύγιο για εσένα το θέατρο;

Είναι καταφύγιο με όσα άγρια γίνονται γύρω μας και δεν ήταν λίγο αυτά που έγιναν το καλοκαίρι αυτό. Οι φωτιές στο Μάτι -και όχι μόνο- γέμισαν με στάχτες το καλοκαίρι και τις καρδιές μας. Τραγικά γεγονότα, που μας γέμισαν λύπη αλλά και με θυμό για όσους έφταιξαν, για όσους δεν πήραν τις ευθύνες τους, για όσους δεν κάνουν κάτι για να μη συμβούν τα ίδια ξανά, όπως είχαν συμβεί και παλαιότερα. Χάθηκαν τόσες ζωές, ακόμα και γνωστών μας ανθρώπων, μικρών παιδιών που έκαναν τα μπάνια τους με τους δικούς τους. Τόσες χαμένες ζωές όχι από πόλεμο ή τρομοκρατική ενέργεια! Από μια φωτιά που δεν αποφεύχθηκε και που κατέκαψε τα πάντα. Τραγικό ήταν.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved