Iωάννα Λίλη: «Οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν κάτι από σένα κι όχι να προσφέρουν μαζί με εσένα»
Showbiz

Iωάννα Λίλη: «Οι περισσότεροι θέλουν να πάρουν κάτι από σένα κι όχι να προσφέρουν μαζί με εσένα»

Το δικό της site απέκτησε πρόσφατα η Ιωάννα Λίλη.

 

Η playmate 2001 σε συνέντευξη της μίλησε για το τρίτο «παιδί» της, για το πώς είναι ως σύζυγος και μητέρα, αλλά και για την πρόταση που δέχθηκε για το survivor και τον λόγο που αρνήθηκε.

Η όμορφη Ιωάννα παρακολουθούσε προγράμματα τύπου ριάλιτι, ενώ είχε και πρόταση για να συμμετάσχει σε ένα από αυτά. «Μου είχε γίνει πρόταση για το "survivor". Ο βασικός λόγος που αρνήθηκα είναι γιατί θα έφευγα από το σπίτι μου και την οικογένεια μου. Επίσης, δεν μπορώ να υποβάλω τον εαυτό μου σε τέτοιου είδους στέρηση», αναφέρει.

Ως μαμά είναι αυστηρή όσο πρέπει, αλλά και εκεί που πρέ­πει, ενώ δεν περιορίζει τα παι­διά στο παιχνίδι. Ως σύζυγος πώς είναι; Έπειτα από τόσα χρό­νια η σχέση παραμένει, δυνατή; «Χρειάζεται σωστή επικοινωνία. Εντάσεις υπάρχουν πάντα, είναι και το αλατοπίπερο, αλλά πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει αγά­πη, σεβασμός και να θαυμάζεις τον άλλον», εξηγεί.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Λίλη απέκτησε ένα τρίτο «παιδί». Το site της που λατρεύει. «Η ιδέα της δημιουργίας ενός site υπήρ­χε στις σκέψεις μου τα τελευταία πέντε χρόνια. Καλώς ή κακώς, τυχαία ή όχι, υπήρξαν πολλά sites παρόμοια με αυτό που είχα στο μυαλό μου. Επα­φές έγιναν πολλές, αλλά άκαρπες. Ίσως γιατί οι περισσότεροι θέ­λουν να πάρουν κάτι από σένα κι όχι να προσφέ­ρουν μαζί με εσένα. Καθώς, λοι­πόν, στόχος μου ήταν και είναι η δική μου σελίδα να είναι διαφο­ρετική και πρωτότυπη, θεώρησα πως δεν πρέπει να βιαστώ. Φυ­σικά, δεν έθαψα την ιδέα μου σε κάποιο συρτάρι, ούτε την προ­σπέρασα. Η νέα αυτή αρχή που κάνω με το site είναι για μένα η πραγματοποίηση ενός ονείρου, όπως αναφέρω και σε απόσπα­σμα του editorial στο site μου», ολοκληρώνει στo Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved