Θεοδότου: «Εύχομαι να γυρίσουμε στις καλές παλιές εποχές, όταν το θέατρο ήταν σαν οξυγόνο»
Showbiz

Θεοδότου: «Εύχομαι να γυρίσουμε στις καλές παλιές εποχές, όταν το θέατρο ήταν σαν οξυγόνο»

Αυτό το καλοκαίρι την βρήκε να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες».

Η Άνδρη Θεοδότου μίλησε για την συγκεκριμένη παράσταση και για την επαφή του κόσμου με το θέατρο.

Έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Ελα στη θέση μου». Η «Σύλβια Σοφοκλέους» μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας και η ηθοποιός Ανδρη Θεοδότου κατάφερε να κερδίσει το κοινό με την υπέροχη ερμηνεία της. Και μπορεί τώρα να γνωρίζουμε καλύτερα την Ανδρη Θεοδότου, αλλά εκείνη ξεκίνησε την υποκριτική στην Κύπρο από τα έξι της χρόνια σε ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στο Λονδίνο. Εδώ και χρόνια παίζει σε θεατρικές παραστάσεις και διασκευάζει θεατρικά έργα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά, η ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και πολλά ακόμα... Φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του Αριστοφάνη, τις «Θεσμοφοριάζουσες», το οποίο θα γυρνά από πόλη σε πόλη μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Πόσο έργο του «σήμερα» είναι η συγκεκριμένη παράσταση; «Ο Αριστοφάνης δεν έπαψε ποτέ να είναι επίκαιρος. Παρόλο που τα θέματα που θίγει στα έργα του απασχολούσαν ανθρώπους τόσες χιλιάδες χρόνια πριν, τα ίδια αυτά θέματα απασχολούν και εμάς σήμερα, χωρίς το πολιτικό τοπίο να αλλάξει και πολύ. Το μόνο καλό είναι ότι οι γυναίκες πια είναι ελεύθερες να έχουν πολιτική άποψη, να ψηφίζουν και να ψηφίζονται».

Μίλησε και για την επαφή του κόσμου με το θέατρο... «Πιστεύω πως τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται. Λεφτά δεν υπάρχουν και ο κόσμος κάνει επιλογές πιάτου, θα πάει και θα δει... Βγαίνουν ελάχιστα οι άνθρωποι για να ενημερωθούν πολιτιστικά και κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Εύχομαι να γυρίσουμε στις καλές παλιές εποχές, όταν το θέατρο ήταν σαν οξυγόνο», τόνισε στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved