Ελένη Τσολάκη: «Μπορεί να φαίνομαι αρκετά μοντέρνα, είμαι παραδοσιακή σε πάρα πολλά πράγματα»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Μπορεί να φαίνομαι αρκετά μοντέρνα, είμαι παραδοσιακή σε πάρα πολλά πράγματα»

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή «Τι λέει;».

Η παρουσία του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή, αλλά και στην επιμέλεια ορισμένων θεμάτων, δίνει στην παρουσιάστρια μια έξτρα ασφάλεια και μια σιγουριά πως όλα θα πάνε καλά. «Με τον Γρηγόρη ήρθαμε πολύ κοντά, ειδικά το καλοκαίρι που ετοιμάζαμε την εκπομπή. Θεωρώ πως έχει λείψει στον κόσμο. Είναι μια ευαίσθητη ψυχή και διαθέτει έναν ρομαντισμό, αρετές που λείπουν στις μέρες μας. Είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής. Ο δε Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένα δραστήριο και ταλαντούχο πλάσμα. Φοβερό μυαλό, με ένα απίθανο, καυστικό και εθιστικό χιούμορ. Το κορίτσι μας, η Τζένη Μελιτά, είναι η χαρά της ζωής, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με άποψη που δεν διστάζει να την πει στον αέρα. Συνολικά, η παρέα μας έχει κοινά στοιχεία, που πάνω σε αυτά θα κινηθούμε, ώστε να υπάρξει μια δυνατή τηλεοπτική χημεία», λέει η ίδια στο People.

Είναι ρομαντική, ευαίσθητη και τέτοιους ανθρώπους επιθυμεί να έχει τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή. O σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης, είναι ένας ρομαντικός άντρας, που της έκλεψε την καρδιά. Ύστερα από δυο χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Βάρκιζα, στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο Island, παρουσία εκλεκτών φίλων, συναδέλφων και συγγενών.

«Μολονότι μπορεί να φαίνομαι αρκετά μοντέρνα, είμαι παραδοσιακή σε πάρα πολλά πράγματα. Έτσι μεγάλωσα και αυτή η λογική μου ταιριάζει και καλύτερα ως άνθρωπο. Σε λίγες μέρες κλείνουμε με τον Παύλο ένα χρόνο παντρεμένοι. Στην δική μου την ζωή, ο γάμος δεν άλλαξε κάτι. Η καθημερινότητα μας εξακολουθεί να έχει έντονους ρυθμούς. Τόσο ο Παύλος, όσο και εγώ, εργαζόμαστε πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να έχουμε χρόνο για εμάς τα βράδια και τα σαββατοκύριακα. Το ζητούμενο, όμως, είναι ένα: Όσο δύσκολη, ζόρικη, κουραστική να είναι η μέρα σου, στο τέλος της να θέλεις να γυρίσεις σπίτι, στον άνθρωπό σου που θα αισθανθείς ασφάλεια και αγάπη», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved