Ερωτευμένη η Ελένη Χατζίδου: «Η καρδιά μου χτυπά για τον Ετεοκλή»
Showbiz

Ερωτευμένη η Ελένη Χατζίδου: «Η καρδιά μου χτυπά για τον Ετεοκλή»

Η Ελένη Χατζίδου ζει ένα έντονο πάθος στο πλευρό του αθλητή Ετεοκλή Παύλου.

Η σχέση τους μετράει μόλις λίγες εβδομάδες, αλλά οι δυο τους δεν έχουν κανένα λόγο να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ετεοκλής ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ κοινή φωτογραφία τους, στην οποία απαθανατίζεται να δίνει ένα παθιασμένο φιλί στη σύντροφό του, τρανή απόδειξη πως οι δυο τους δεν κάνουν μόνο προπόνηση μαζί, αλλά αποτελούν και ένα από τα πιο καυτά νέα ζευγάρια της σόουμπιζ. Μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Αρη Σοϊλέδη, η τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο «North Live Stage», αύριο, 14 Σεπτεμβρίου, είχε αποφασίσει να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Ο έρωτάς της, όμως, με τον Ετεοκλή δεν κρύβεται. «Η καρδιά μου χτυπά για τον Ετεοκλή» λέει η τραγουδίστρια στο φιλικό της περιβάλλον χωρίς να κρύβει τα αισθήματά της. Οι δυο τους, παλιοί γνώριμοι από κοινές παρέες, ξεκίνησαν να συνεργάζονται αρχικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού ο διεθνής αθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία, που είναι γνωστό και ως paracanoe, είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και προπονητής.

Από τη στιγμή που έγινε ο personal trainer της Ελένης, άρχισαν να περνούν αρκετές ώρες μαζί. Κάπου εκεί, ανάμεσα στο τρέξιμο και τις ασκήσεις, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια έντονη έλξη. Κι ενώ η Ελένη Χατζίδου εξακολουθεί να μη θέλει να μιλά για την προσωπική της ζωή, ο γοητευτικός αθλητής με μια ανάρτησή του στο Instagram κατέστησε σε όλους απόλυτα κατανοητό πως οι δυο τους ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία τους ο ίδιος αρκέστηκε να βάλει μόνο μια κόκκινη καρδιά. Το ζευγάρι, μάλιστα, πραγματοποίησε ερωτικές αποδράσεις τόσο στη Μύκονο και τη Χαλκιδική όσο και στον Βόλο. Πλέον έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και έχουν ξεκινήσει και οι δύο με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους, σύμφωνα με τη Realnews. Στόχος του Ετεοκλή είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Η Ελένη, από την άλλη, έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες και φωτογραφίσεις ενόψει της πρεμιέρας της στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη και του Πάνου Καλίδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved