Θυμάστε τον Φαίδωνα Κεφαλέα που ήταν στην εκπομπή της Μενεγάκη; Επέστρεψε Ελλάδα με το κορίτσι του
Showbiz

Θυμάστε τον Φαίδωνα Κεφαλέα που ήταν στην εκπομπή της Μενεγάκη; Επέστρεψε Ελλάδα με το κορίτσι του

Ο Φαίδων Κεφαλέας, τον οποίο όλοι θυμόμαστε από το πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά του για να δοκιμάσει την τύχη του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο ίδιος φαίνεται ότι όχι απλώς είναι ερωτευμένος, αλλά και ότι σκοπεύει αρκετά σύντομα να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Οπως δείχνουν οι κινήσεις του μοντέλου, που πλέον κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει το πρώτο επίσημο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Από το 2016 έχει σχέση με την Ελληνοαμερικανίδα Αννα-Χριστίνα Αρβανίτη και μάλλον δεν θέλει να χάνει άλλο χρόνο. Η σύντροφός του γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική και προέρχεται από αρκετά ευκατάστατη οικογένεια. Οι γονείς της είναι επιχειρηματίες και συγκεκριμένα ιδιοκτήτες γνωστής αλυσίδας εστίασης.

Από τη στιγμή που συναντήθηκαν οι ματιές τους, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «It was her chaos that made her beautiful» γράφει ο Φαίδων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε μια από τις κοινές, τρυφερές φωτογραφίες τους. Ο Φαίδων Κεφαλέας, το κάποτε αγαπημένο «παιδί» της Ελένης Μενεγάκη, φαίνεται ότι είναι έτοιμος για οικογένεια, αφού γνώρισε την αγαπημένη του στη μητέρα του, στην αδελφή του, στη γιαγιά του, αλλά και στα λατρεμένα του ανίψια. Για αυτόν τον λόγο ταξίδεψε μέχρι το Αίγιο, την Καλαμάτα, αλλά και τη μεσσηνιακή Μάνη. Οι δυο τους είναι στην Ελλάδα από τις αρχές Αυγούστου και, εκτός από τις οικογενειακές στιγμές που ζουν, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα καθημερινά.

Ο ηθοποιός μεγάλωσε σε μια αγαπημένη οικογένεια, η οποία, όπως φαίνεται και από τα ενσταντανέ, λάτρεψε την Αννα-Χριστίνα. Ο ίδιος, ωστόσο, αν και έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια και έκανε τα πρώτα σημαντικά βήματα στην καριέρα του στην Ελλάδα, μάλλον δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Εκτός από την προσωπική του ζωή, οι σπουδές του στην Αμερική στην υποκριτική, αλλά και η καριέρα του ως μοντέλου και ως ηθοποιού, φαίνεται ότι πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, γεγονός που τον κάνει να θέλει να ρίξει άγκυρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved