Σπύρος Μισθός: Η νέα σύντροφος στη ζωή του και τα παιδιά
Showbiz

Σπύρος Μισθός: Η νέα σύντροφος στη ζωή του και τα παιδιά

Ο Σπύρος Μισθός ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για όλα.

Ο ηθοποιός χαμογελάει, αγκαλιάζει τα παιδιά του και λέει «ναι» ξανά στον ερώτα. Πολλά προβλήματα, δύσκολες καταστάσεις αλλά με την δύναμη της αγάπης και του έρωτα τα ξεπερνάει.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό Χάι αποκαλύπτει ποια είναι η γυναίκα που τον έκανε να δει ξανά τη ζωή με αισιοδοξία.

«Το εύκολο πράγμα είναι το σεξ, το δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει να σε κατανοεί και να τον κατανοείς βέβαια γιατί αυτά πάνε μαζί, να βρεις έναν άνθρωπο να ταιριάζεις μαζί του, να ταιριάζει ο τρόπος σκέψης. Αν έχεις αυτά η σχέση πάει πολύ καλά», λέει στο Χάι και συνεχίζει: «Η σανίδα αισιοδοξίας και σωτηρίας για μένα είναι η Ελένη στην ζωή μου και το λέω άνευ φόβου και πάθους. Δεν φοβάμαι να το πω γιατί ήρθε στην ζωή μου στα δύσκολα. Δεν με συνάντησε στα καλύτερα μου. Και τελικά σε αυτά τα δύσκολα εκτιμάς τους ανθρώπους. Γιατί όταν ένας άνθρωπος σε γνωρίζει και σε αγαπάει στα δύσκολα και σου στέκεται θα το κάνει και στα εύκολα, θέλω να πω ότι εμένα με έσωσε αυτή η σχέση, μου έδωσε κουράγιο. Την λάτρεψαν τα παιδιά. Τα παιδιά μου την έχουν γνωρίσει και είναι η μοναδική γυναίκα που γνώρισαν. Δεν ήθελα να τα φέρω σε επαφή με άλλον άνθρωπο», τονίζει.

«Εγώ έχω χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα παιδιά μου τα έχω τέσσερα χρόνια μαζί μου. Οι τρεις μας», λέει και μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Πολύ δύσκολες. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι μόνος μου. Όλοι μέσα από μια οικογένεια έχουν γονείς, αδέρφια, έχουν κάποιον άνθρωπο. Εγώ έχω δυο συγγενείς που μου έχουν μείνει, ένα θείο που με βοηθάει πολύ και μια θεία. Θέλω να σου πω πως με βοηθάει πολύ ο Χριστοβασίλης Γιώργος πρόεδρος της ομάδας Πας Γιάννενα και ένας θεατρικός επιχειρηματίας και τους οφείλω πολλά», λέει και καταλήγει:

«Δεν ξέρω αν έχω θάρρος ή τόλμη... ξέρω ότι λατρεύω τα παιδιά μου. Δεν είχα διανοηθεί ποτέ στη ζωή μου από την ώρα που γεννήθηκαν αυτά τα δυο πλάσματα να ζήσω χωρίς αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved