Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλο το μυστικό βρίσκεται στο πώς μαγειρεύεις το φαγητό σου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλο το μυστικό βρίσκεται στο πώς μαγειρεύεις το φαγητό σου»

Οι εμφανίσεις του στην παραλία επιβεβαιώνουν πως έχει κάνει την άσκηση τρόπο ζωής.

Πόσο συχνά ο Κωνσταντίνος Βασάλος επισκέπτεται το γυμναστήριο ή το γήπεδο, ποιον τρόπο άθλησης αγαπά και τι προσέχει στη διατροφή του;

Με ύψος1,82 μ. και βάρος 88 κιλά, ο πρώην παίκτης του Survivor φροντίζει να διατηρεί το γραμμωμένο σώμα του με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή. «Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή» λέει στο People.

Προτιμά να χρησιμοποιεί ελεύθερα βάρη και μηχανήματα αντιστάσεων, ενώ όταν θέλει να χάσει 2- 3 κιλά καινά «στεγνώσει», επιλέγει την αερόβια προπόνηση. «Δίνω βάση στην αερόβια προπόνηση (για πιο γρήγορα αποτελέσματα το πρωί κάνω προπόνηση νηστικός για 40 λεπτά) και ελαττώνω τους υδατάνθρακες στη διατροφή μου (ειδικά μετά τις 6.00 το απόγευμα τους κόβω τελείως)» εξηγεί.

Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει το μυστικό της διατροφής του.

«Όλο το μυστικό βρίσκεται στο πώς μαγειρεύεις το φαγητό σου. Μπορείς να φτιάξεις άλατα φαγητά με τις μισές θερμίδες, αρκεί να βάλεις τα σωστά υλικά και να τα μαγειρέψεις με το σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, αποφεύγω το τηγάνισμα, αφού το ψήσιμο στο φούρνο είναι πιο υγιεινό και πιο ελαφρύ» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved