Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν έχω στον νου μου καριέρα ηθοποιού»
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: «Δεν έχω στον νου μου καριέρα ηθοποιού»

Νιώθει άραγε ηθοποιός ο Αντώνης Βλοντάκης τώρα μάλιστα που αναλαμβάνει ρόλο στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Γυναίκα χωρίς όνοµα"; Ο ίδιος απαντά σε όλα...

«Πρώτον, δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες και, δεύτερον, ε όχι, βρε παιδιά, δεν νιώθω ηθοποιός, γιατί δεν είμαι! Προπονητής σε ομάδα πόλο εφήβων είμαι, το πόλο είναι η δουλειά μου» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Την υποκριτική τη βλέπω λίγο σαν χόμπι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με επέλεξαν για τη δουλειά αυτή. Εκανα κωμωδία στην τηλεόραση, έκανα και στο θέατρο και τώρα δοκιμάζομαι σε δραματική σειρά. Βουτάω μέσα σε όλα αυτά και περνάω καλά. Τίποτα παραπάνω. Δεν έχω στον νου μου καριέρα ηθοποιού».

Το διάστημα αυτό ο Αντώνης Βλοντάκης τρέχει «μαραθώνιο» από τα πολύωρα γυρίσματα του «Γυναίκα χωρίς όνομα» στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας πόλο εφήβων, που θεωρεί «ιδιαίτερα γερή και αποτελεσματική». Ο ρόλος του στο προπονητικό επιτελείο της Γλυφάδας και η συνεργασία του με τον παλιό συμπαίκτη αλλά και κουμπάρο του, Δημήτρη Μάζη, στην τεχνική ηγεσία της ΑΝΟΓ τον αφορούν πολύ και είναι πλάι στα νέα ταλέντα, προκειμένου να τα καθοδηγήσει με την πείρα του διεθνή πολίστα και ολυμπιονίκη.

Παράλληλα, έχει και τις υποχρεώσεις ως σύζυγος της Κορίνας Στεργιάδου αλλά και ως πατέρας των τριών παιδιών τους. «Ευτυχώς η Κορίνα έχει πολύ μεγάλες αντοχές, υπομονή και κατανόηση για τον μαραθώνιο που τρέχω και με στηρίζει με αγάπη σε αυτόν. Να τα λέμε αυτά, γιατί αλλιώς δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved