Κωνσταντίνα Κομμάτα: Γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της Γιώργου Σαμαρά
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της Γιώργου Σαμαρά

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Γιώργου Σαμαρά και της Κωνσταντίνας Κομμάτα δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της όμορφης ηθοποιού και έχει ήδη πυροδοτήσει δεκάδες σχόλια.

Ενα από αυτά αφορούσε την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, έπειτα από ένα διφο ρούμενο σχόλιο της συναδέλφου της, Ευγενίας Παναγοπούλου, το οποίο έλεγε: «Σας στέλνω την αγάπη μου, μωρά!».

Η σύντροφος του διεθνούς πο δοσφαιριστή ρωτήθηκε αμέσως από το περιβάλλον της αν περιμένει παιδί και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επιβεβαίωσε, ωστόσο, το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στην ίδια και τον αγαπημένο της, με τον οποίο μάλιστα ταξίδεψε στη γενέτειρά του, την Κρήτη, και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια και τους συγγενείς του. Στο νησί του ποδοσφαιριστή έμειναν περίπου 25 ημέρες, ενώ πιο πριν είχαν ταξιδέψει στην Αμερική, απ’ όπου προέκυψε και η κοινή φωτογραφία τους, στη λεζάντα της οποίας η Κωνσταντίνα σημειώνει: «Δεν χρειαζόσουν ποτέ φτερά για να πε τάξεις. Το μόνο που χρειαζόσουν ήταν αγάπη».

H αγάπη, λοιπόν, ένωσε για τα καλά αυτό το ζευγάρι, που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και είναι μαζί από τα Χριστούγεννα του 2017. Οπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη σχέση τους, η ημερομηνία της επετείου τους είναι η 1η Ιανουαρίου. Κάτι που άφησε να εννο ηθεί και η ίδια γράφοντας σε μια από τις αναρ τήσεις της στο Instagram την 1η του Σεπτεμβρί ου: «Αυτή θα είναι πάντα η αγαπημένη μου μέ ρα του μήνα!». Η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος συγκατοικούν τους τελευταίους μήνες, ενώ για ένα μικρό διάστημα και μέχρι να τελειώσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εκείνου στην Τουρκία εκείνη ήταν στο πλευρό του.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, μέσα στο 2019 πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σχέδια για τη μεγάλη ημέρα, σύμφωνα με τη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved