Γιάννης Βούρος-Άννα Ανδριανού: Δύο πρώην συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι
Showbiz

Γιάννης Βούρος-Άννα Ανδριανού: Δύο πρώην συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι

Ο Γιάννης Βούρος και η Άννα Ανδριανού, που στο παρελθόν υπήρξαν παντρεµένοι και πρωταγωνίστησαν σε επιτυχηµένες σειρές, θα συνεργαστούν στο θέατρο, εκείνος ως σκηνοθέτης και εκείνη ως πρωταγωνίστρια σε ένα δυνατό αγγλικό έργο στο θέατρο «Αλκµήνη».

Το ψυχολογικό θρίλερ του Ν.J. Crisp µε τίτλο «Ενας σχεδόν τέλειος γάµος» είναι γεµάτο σασπένς και ανατροπές και παρουσιάζει ένα σχεδόν... τέλειο ζευγάρι. Εκείνη έχει τον άντρα που επιθυµεί κι εκείνος µια καριέρα πολιτικού χάρη στα λεφτά της. Ωσπου µια µέρα ένας άγνωστος εισβάλλει σπίτι τους µε ένα όπλο και τους αναγκάζει να παίξουν ένα ακραίο παιχνίδι. Βαριά µυστικά και ψέµατα βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο τέλειος γάµος καταρρέει, όπως και τα σχέδια του πολιτικού.

Σύμφωνα με τη Realnews πλάι στην Αδριανού θα δούµε τους ικανούς Σπύρο Σαραφιανό και Γιάννη ∆ρίτσα. Στο ίδιο θέατρο ο Βούρος θα σκηνοθετήσει το «Ανατόλ» του Σνίτσλερ µε τους Π. Μιχαηλίδη, Τζ. Σούµα και Β. Βασιλάκη, ενώ στην ίδια σκηνή θα ανέβει και το «Μάτια ερµητικά κλειστά» µε τον ίδιο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή πλάι στην Πολυξένη Μυλωνά.

Φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved