Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη σιλουέτα μετά τη γέννηση του γιου της και η ατάκα για τη μαμά της
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Η απίστευτη σιλουέτα μετά τη γέννηση του γιου της και η ατάκα για τη μαμά της

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Σία Κοσιώνη κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της, το πρώτο της παιδί.

Ο μικρούλης σε μερικές ημέρες χρονίζει και η παρουσιάστρια νιώθει ευλογημένη που έζησε το θαύμα της μητρότητας.

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης «ανέβασε» μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αφού κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Και μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με πιο σικ ντυσίματα λόγω… δελτίου όμως αυτό το casual στιλ της πάει τρελά. Με τζιν παντελόνι και άβαφη είναι κούκλα.

Βέβαια, όπως η ίδια έγραψε, η μαμά της δεν θα είχε την ίδια γνώμη.

"Ευτυχώς που δεν με πέτυχε πουθενά η μάνα μου! ???#pou_pas_etsi#greek_mother#my_favourite_jeans#casualstyle", σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Η μητρότητα σε κάνει να αλλά ζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρού σα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι' αυτό που κάνω επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δεν με συγκινούσαν τόσο κάποτε», είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved