Φόνσου: «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου είπε: Όταν δεις ότι είσαι σε αδιέξοδο, να αυτοκτονήσεις»
Showbiz

Φόνσου: «Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου είπε: Όταν δεις ότι είσαι σε αδιέξοδο, να αυτοκτονήσεις»

Η Άννα Φόνσου έχει ζήσει με περηφάνεια που την πήρε από την οικογένειά της. 

Η ηθοποιός που έχει αφοσιωθεί στο «Σπίτι του ηθοποιού» μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε την συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Υπάρχει, όμως, η εικόνα για εσένα πως έχεις πολλά λεφτά.

«Πάντα πρόσεχα τα οικονομικά. Ήμουν πολύ μετρημένη, καθόλου σπάταλη και είχα και μια αδερφή που με φρόντιζε πολύ σε αυτό. Έζησα πολύ φτωχικά και είχα πει στον εαυτό μου ότι δεν θα ζοριστώ ποτέ ξανά με τα χρήματα Απέκτησα χρήματα και τα έδωσα όλα στο Σπίτι του Ηθοποιού. Ένα σπίτι όπου θα υπάρχει ένα κρεβάτι, φαγητό, πνευματικές συζητήσεις και ένα θέατρο για να παίζουν οι ηθοποιοί, γιατί για τον ηθοποιό είναι ανάγκη να παίζει. Και το Σπίτι δεν με αφήνει να μεγαλώσω, Σε αυτό «Αννούλα» με ανεβάζουν, «Αννούλα» με κατεβάζουν»

Πώς καταφέρνεις και παραμένεις τόσο νέα;

«Νομίζω γιατί στη ζωή μου έχω δώσει κάποιες υποσχέσεις. 'Οταν ο πατέρας μου πέθανε στα 60, η αδερφή μου στα 48 και η μάνα μου στα 59 -και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τρεις τους-, νόμιζα ότι θα μου πουν «πρόσεχε, εσύ, τι θα κάνεις, πρόσεχε τη ζωή σου», οτιδήποτε. Αλλά δεν μου το είπαν. Ο πατέρας μου μου είπε: «Όπου και να είμαι, αν δω πουθενά από κει ψηλά ότι θα έχεις ανάγκη και θα κλαφτείς να μου υποσχεθείς ότι θα αυτοκτονήσεις. Όταν δεις ότι είσαι σε αδιέξοδο, να αυτοκτονήσεις. Γιατί οι άνθρωποι ποτέ δεν είναι σε αδιέξοδο. Αν δεν βρεις τη λύση, όμως, να αυτοκτονήσεις, γιατί αν δεν τη βρεις θα γίνεις ξεφτίλα». Μου τα είπε βεβαίως όλα αυτά γιατί με ήξερε. Και αυτό μου έδωσε κατά κάποιον τρόπο και έναν οδηγό, μια καθοδήγηση καθημερινή, να είμαι από τους ανθρώπους που στη μέρα τους δεν βλέπουν το πρόβλημα αλλά τη λύση. Η μάνα μου, όταν έφυγε, μου είπε: «Παιδάκι μου, να έχεις έναν άντρα δίπλα σου». Και η αδερφή μου με έβαλε να της υποσχεθώ ότι δεν θα παχύνω, ότι δεν θα βγω στον δρόμο ποτέ απεριποίητη, να πηγαίνω τακτικά στο κομμωτήριο και να προσέχω την υγεία μου. Και έτσι κρατάω τις υποσχέσεις μου. Το μόνο που δεν τηρώ στο σήμερα μου είναι ότι δεν έχω κάποιο σύντροφο. Και τώρα που έφυγε και ο Σπύρος, δεν νομίζω ότι θα έχω» είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved