Σπυροπούλου: «Τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη»
Showbiz

Σπυροπούλου: «Τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε τηλεοπτικά με το «My style rocks». 

Αγαπάει την τηλεόραση και θέλει να υπάρχει σε αυτή, αλλά με κάτι που της πηγαίνει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τα σχέδιά της μετά το τέλος του My style rocks, αλλά και το αν της αρέσει το τίτλος Queen Ντίνα που πήρε φεύγοντας από το Survivor.

Το project αυτό θα διαρκέσει πάνω κάτω τρείς μήνες. Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις μετά;

«Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα διαρκέσει χρονικά. Εύχομαι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και να κρατήσει αρκετά. Γενικά, είμαι θετικός άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι εθελοτυφλώ ή ζω στον κόσμο μου, αλλά σίγουρα απολαμβάνω το τώρα, αυτό που μου συμβαίνει. Θέλω να δοκιμαστώ σε αυτό, δεν ξέρω το μετά τι μπορεί να μου επιφυλάσσει. Ξέρω ότι κάνω το καλύτερο δυνατόν από την πρώτη στιγμή που ανοίγω τα μάτια μου και ότι τα βράδια κοιμάμαι ήσυχη και λέω «προσπάθησα για το καλύτερο».»

Πάντα τα βράδια κοιμάσαι τόσο ήσυχη;

«Ξερή πέφτω. Η πραγματικότητα είναι ότι τώρα με τα γυρίσματα δεν κοιμάμαι πολύ, αλλά και όσο κοιμάμαι, κοιμάμαι καλά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον ύπνο»

Πιστεύεις ότι κάποιοι μπορεί να έχουν χάσει τον ύπνο τους εξαιτίας σου;

«Άθελα μου, δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Με την καλή έννοια πάντα. Εγώ πάντως τον αγαπώ τον ύπνο. Είναι κάτι ιερό. Στο Survivor με είχε σώσει ο ύπνος. Κοιμόμουν όπου έβρισκα»

Από το Survivor σου έμεινε και ο τίτλος «Queen Ντίνα».

«Έχει πλάκα αυτός ο τίτλος. Ξεκίνησε, απ' ό,τι είχα δει, στο twitter. Αλλά το βρίσκω αστείο και γενικά μου αρέσει να διακωμωδώ καταστάσεις. Γελάω όταν ακούω το «queen Ντίνα», το βρίσκω διασκεδαστικό»

Το μεγαλύτερο ψέμα που έχεις ακούσει για σένα ποιο ήταν;

«Δεν θυμάμαι πια. Έχω ακούσει διάφορα που δεν συναντήθηκαν ποτέ με την αλήθεια. Και τώρα δηλαδή, δεν είναι ότι μιλώ για το παρελθόν. Δεν θέλω να δώσω έκταση σε όλα αυτά, είναι αστείο να τα αναπαράγω»

Νιώθεις παρεξηγημένο άτομο;

«Το έχω νιώσει. Αλλά εντάξει. Είναι και αυτό μέσα στη ζωή. Σε όλους μπορεί να συμβεί. Εδώ μπορεί να έχεις μια άποψη για έναν άνθρωπο από το πώς είναι ντυμένος, πόσω μάλλον εγώ που κάνω μια δουλειά που εκτίθεμαι συνεχώς στον κόσμο. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως ακούς σχόλια από αυτούς που δεν θα σε γνωρίσουν ποτέ» εξήγησε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved