Γιώργος Κατσαρός: «Μόλις δεν θα μπορώ να παίξω σαξόφωνο θα τα εγκαταλείψω»
Showbiz

Γιώργος Κατσαρός: «Μόλις δεν θα μπορώ να παίξω σαξόφωνο θα τα εγκαταλείψω»

Ο Γιώργος Κατσαρός συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος με τότε που ξεκίνησε την καριέρα του. 

Ο συνθέτης πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, οι οποίες έχουν μεγάλη επιτυχία.

Πώς περνάει ο καιρός για εσάς;

«Δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Τον περασμένο Σεπτέμβρη με κάλεσαν στα εγκαίνια της Ευρωπαϊκής Έκθεσης Τουρισμού στη Μόσχα και από εκεί και πέρα κινούμαι με συναυλίες, με εμφανίσει. Έχω διάθεση να κάνω αρκετά πράγματα και τα κάνω. Έχω κάνει σε πολλούς δήμους συναυλίες, ενώ 15 Σεπτεμβρίου έχω μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο Δήμο της Θέρμης, όπου θα παίξω για πρώτη φορά με μια ορχήστρα που αποτελείται από 20 σαξόφωνα, και στις 25 του μήνα έχω συναυλία στη Γλυφάδα, στο 3ο Λιμανάκι. Ετοιμάζουμε με τον Μίμη Πλέσσα κάτι, το οποίο θα γίνει στο «Γυάλινο Μουσικό θέατρο», μία φορά την εβδομάδα, ένα ευχάριστο πρόγραμμα, με πιάνο και σαξόφωνο. Οι συναυλίες έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Τώρα, όλα αυτά τα κάνω με περισσότερη διάθεση απ' ό,τι πριν, δεν ξέρω, ίσως γιατί περνάνε τα χρόνια και δεν θέλω να τα εγκαταλείψω. Μόλις δεν θα μπορώ να παίξω σαξόφωνο θα τα εγκαταλείψω»

Γεμίζουν όλα αυτά τη ζωή σας;

«Πάρα πολύ. Έχω και μια έτοιμη δουλειά, που μου άφησε πριν φύγει από τη ζωή ο Μίμης Φωτόπουλος, ο ηθοποιός, ο οποίος έγραφε και στίχους, ήταν και ποιητής. Τα είχα φτιάξει αυτά, πρόλαβε και άκουσε δύο. Τώρα που τα ξανακοίταξα, το ήξερε και ο Μανώλης Μητσιάς, λέμε να τα κυκλοφορήσουμε μαζί»

Η δουλειά σας βοηθάει να διαχειριστείτε τη θλίψη σας από τη σημαντική απώλεια της συζύγου σας;

«Βέβαια, είναι ένας τρόπος η απασχόληση μου με τη μουσική, είναι το καλύτερο «φάρμακο» που υπάρχει για κάποιον που ασχολείται με τη μουσική, όπως εγώ, και που έχει να καλύψει κάποιες ώρες, κάποιες δύσκολες στιγμές. Η μουσική έχει την αποστολή να συνοδεύει όλες τις στιγμές της ζωής μας, από τον καιρό που γεννιόμαστε μέχρι τον καιρό που «φεύγουμε» υπάρχει η κατάλληλη μουσική. Κάθε μέρα μελετάω σαξόφωνο, μέχρι δύο ώρες, το έχω κοντά μου, είναι συντήρηση, γι' αυτό και δεν κουράζομαι»

Πώς διαχειρίζεστε τις ώρες της μοναξιάς;

«Πάλι με τη μουσική. Και όταν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην τηλεόραση, το βλέπω. Κάποιες παρέες που έχω, φίλους, συναντιόμαστε να πιούμε έναν καφέ, να δούμε μια παράσταση, πάμε για φαγητό. Υπάρχει και η οικογένεια. Τα παιδιά μου έχουν δουλειές, τα εγγόνια μου είναι μικρά, εκτός από τη μεγάλη μου εγγονή, κι αυτά είναι για ορισμένες στιγμές μέσα στην εβδομάδα. Το ρυθμίζω μόνος μου» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved