Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Τα ωραιότερα σ' αγαπώ δεν τα 'χω πει ακόμα»
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Τα ωραιότερα σ' αγαπώ δεν τα 'χω πει ακόμα»

Για το αν παίζει σημαντικότερο ρόλο η δουλειά του ή η προσωπική ζωή του μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε κι αν του λείπει η τηλεόραση από την οποία απέχει πέντε χρόνια.

Για σένα παίζει σημαντικότερο ρόλο η δουλειά, στην οποία αφιερώνεις πολύ χρόνο, ή η προσωπική σου ζωή;

«Αν δεν είσαι πλήρης στην προσωπική σου ζωή και δεν έχεις αγάπη, σεβασμό και ηρεμία, είναι πολύ δύσκολο σε οτιδήποτε άλλο να είσαι επίσης αυτάρκης. Όσο ουσιαστικότερος είσαι μέσα σου, τόσο ισχυρότερος γίνεσαι όσο μεγαλώνεις. Νομίζω ότι τα ωραιότερα σ' αγαπώ δεν τα 'χω πει ακόμα. Γι’ αυτό οι ηθοποιοί, μεγαλώνοντας, εκπαιδεύοντας και ζώντας τη ζωή και τον εαυτό τους, γίνονται όλο και καλύτεροι».

Έχουμε να σε δούμε πέντε χρόνια στην τηλεόραση. Σου λείπει;

«Η τηλεόραση μου λείπει, αλλά, κυρίως, οι άνθρωποι της. Για μένα, πέρα από τον χρόνο που όλοι κυνηγάμε να έχουμε, είναι σημαντικό να ανήκω κάπου που πιστεύω απόλυτα. Προσπαθώ να είμαι εγκρατής και να μην μπω στη διαδικασία του να κάνω κάτι απλά για να το κάνω».

Οι επαναλήψεις των σειρών «φθείρουν» έναν ηθοποιό;

«Το θέατρο βασίζεται στον άνθρωπο. Αν είναι απόλυτος και ειλικρινής σ' αυτό που συμβαίνει και το κάνει με αγάπη και σεβασμό, δεν υπάρχει διαφορά. Για παράδειγμα, εγώ έχω δει τους «Εκείνους κι εκείνους» με τους Μιχαλακόπουλο - Διαμαντόπουλο σε επαναλήψεις χιλιάδες φορές, για μένα είναι το ίδιο συγκλονιστικοί. Είναι σαν ένα άλμπουμ το οποίο ανοίγει. Αν θέλεις, το μόνο κακό ελάττωμα είναι ότι οι άνθρωποι θεωρούν ότι θα σαι για πάντα 25. Παίζονται σε επανάληψη «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» που έκανα στα 26 μου κι εγώ τώρα είμαι 41... Αν με δει κάποιος, θα μου πει “Εχεις αλλάξει”», σχολιάζει στο My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved